αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟκτώ τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το δωμάτιο του σπιτιού σου

Οκτώ τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το δωμάτιο του σπιτιού σου

Έχεις ένα laptop; Έχεις μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ; Έχεις και ένα smartphone; Μάλλον είναι πράγματα ήδη αυτονόητα για εσένα, στην εποχή που ζούμε. Με αυτά τα απλά «υλικά» μπορείς να βγάλεις χρήματα. Ακόμα και από το δωμάτιο του σπιτιού σου.

Φυσικά αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και πλάνο για να καταφέρεις να βγάζεις χρήματα από το σπίτι σου. Και φυσικά πρέπει να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις.

Το It’s Possible παραθέτει 8 συγκεκριμένους τρόπους, για να βγάλεις χρήματα με αυτό το μοντέλο. Φυσικά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι. Αν ψάξεις, όλο και κάποιος θα ταιριάζει στα δικά σου skills. Έτοιμος;

1# Πούλα αντικείμενα στο eBay. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα, και να βρεις αγοραστές από όλο τον κόσμο. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Αναζητήστε τους E-Bay Power Sellers , τους κορυφαίους πωλητές, και μελετήστε τους τρόπους με τους οποίους πουλάνε το προϊόν τους, και δημιουργήστε το δικό σας μοντέλο.

2# Γίνε ψηφιακός βοηθός. Παρόλο που η συγκεριμένη εργασία δε θα σας αποφέρει μεγάλες χρηματικές απολαβές, αποτελεί ένα καλό έξτρα χαρτηζλίκι. Ειδικότερα, εάν διαθέτε βασικές γνώσεις Word, Excel, και PowerPoint, μπορείτε να αναλαμβάνετε εύκολες εργασίες όπως το να δημιουργείτε λίστες κλπ. Αρκεί να τις παραδίδετε στο απαιτούμενο χρονικό πλαίσιο.

3# Freelancer στο Fiverr. Το Fiverr αποτελεί τον κορυφαίο διαδικτυακό τόπο παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών, όπως λογιστικά, διαφήμιση, μάρκετινγκ, graphic design κλπ. Εάν διαθέτε γνώσεις σε κάποιο αντικείμενο, το Fiverr θα σας βρει σίγουρα δουλειά. Φυσικά υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα websites.

4# Μήπως να φτιάξεις ένα e-Book; Εάν πιστεύετε πως διαθέτετε ισχυρή πένα, αλλά πιθανόν όχι το κεφάλαιο ή τη δυνατότητα να εκδώσετε ένα βιβλίο, μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, μέσω Διαδικτύου, εκδίδοντας ένα ψηφιακό βιβλίο ή αλλιώς e-book. Φυσικά χρειάζεται αρκετή δουλειά για να το γράψεις, και αρκετή δουλειά για να το κάνεις γνωστό στο κοινό και να το διαμοιράσεις.

5# Φτιάξε ένα site/blog. Μπορείς να ξεκινήσεις ακόμα και αύριο. Στόχος; Να πιάσεις μια καλή επισκεψιμότητα σε βάθος χρόνου και να έχεις έσοδα από διαφημίσεις. Όλα αυτά με μόνο εργαλείο το laptop σου και φυσικά ένα καλό wifi. Είναι επίσης ένα project που χρειάζεται δουλειά, και πρέπει να παράγεις συνεχώς νέο υλικό.

6# Επαγγελματικό Gaming. Μπορεί να σου φαίνεται αστεία σαν ιδέα, αλλά το επαγγελματικό gaming έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστική η περίπτωση του 16χρονου Kyle «Bugha» Giersdorf. Ο οποίος βγήκε πρώτος στον solo διαγωνισμό Fortnite World Cup που έγινε πρόσφατα και κέρδισε 3 εκατ. δολάρια. Εντάξει, εμείς θα είμαστε χαρούμενοι και με λιγότερα χρήματα.

7# Copy editor. Είσαι αυτός που θα εισάγει κείμενα σε ένα site ή μια πλατφόρμα. Ενώ επίσης μπορεί να ελέγχεις συνολικά τα κείμενα ενός site για τυχόν λάθη. Μπορείς να βρεις τέτοιες δουλειές μέσα από sites όπως LinkedIn, FlexJobs, Glassdoor, Monster, ZipRecruiter, CareerBuilder και Indeed.

8# Online μαθήματα. Αν γνωρίζεις μια ξένη γλώσσα ή αν έχεις άλλες γνώσεις που μπορείς να μεταφέρεις σε άλλους, μπορείς να κάνεις Online μαθήματα. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες μέσα από τις οποίες μπορείς να «συνδεθείς» με «μαθητές» από όλο τον κόσμο. Και να πληρώνεσαι ανά μάθημα ή με κάποια άλλη συμφωνία που θα έχεις κάνει. Θα κάνεις τα μαθήματα από το δωμάτιο σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + three =