αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟκτώ τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το κινητό σου

Οκτώ τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το κινητό σου

Ολοι έχουν πρόσβαση σε ένα smartphone. Και μπορεί να γίνει ένα εργαλείο που θα σε οδηγήσει σε ευκαιρίες για να βγάλεις χρήματα. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σας, είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα συμπληρωματικό εισόδημα, το τηλέφωνό σας μπορεί να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να κερδίσετε χρήματα.

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα μέσα από τηλέφωνό σας, έχετε γενικά διάφορες επιλογές: Να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές που σας ανταμείβουν με μετρητά ή πόντους, να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να πουλήσετε αντικείμενα ή υπηρεσίες ή να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να ολοκληρώσετε πιο παραδοσιακές εργασίες, όπως η εξυπηρέτηση πελατών.

Τι σημαίνουν όλα αυτά στην πράξη; Εδώ είναι 7+1 τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το κινητό σου. Φυσικά αυτή είναι μια ενδεικτική λίστα, αφού στην πραγματικότητα υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές.

1# Παρέδωσε μαθήματα online

Αν είσαι expert σε ένα πεδίο, μπορείς να κάνεις online μαθήματα. Να μεταφέρεις τις γνώσεις σου και να πάρεις χρήματα. Μπορείς να βρεις ακόμα και «μαθητές» που βρίσκονται πολύ μακριά- αφού οι γεωγραφικές αποστάσεις δεν παίζουν ρόλο εδώ. Αρκεί να έχεις μερικές χρήσιμες γνώσεις να μεταφέρεις. Και φυσικά μπορείς να δουλέψεις σε ευέλικτα ωράρια. Υπάρχουν επίσης και οι σχετικές πλατφόρμες όπου λειτουργούν ως marketplaces για τέτοιους επαγγελματίες.

2# Οnline έρευνες

Υπάρχουν πολλά ξένα websites που σε πληρώνουν για να συμμετέχεις σε έρευνες, και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου (αν δεν θες να το κάνεις από το laptop σου). Στα ωράρια που θες. Πολλοί άνθρωποι έχουν αναπτύξει μια τέτοια δραστηριότητα. Για κάποιους, είναι μια σταθερή πηγή πρόσθετου εισοδήματος. Θυμήσου 9 τέτοια sites όπως τα είχαμε παραθέσει σε παλαιότερο άρθρο μας.

3# Πώληση stock φωτογραφιών

Επίσης κάτι που έχουμε συμπεριλάβει και σε άλλες λίστες μας. Είναι άλλωστε μία επιλογή που την προτείνουν πολλοί financial experts. Αν αγαπάτε τη φωτογραφία ή έχετε υπέροχες φωτογραφίες, μπορείτε να πληρωθείτε για να τις δημοσιεύετε σε πλατφόρμες stock φωτογραφιών. Θα μπορούσαν να είναι ταξιδιωτικές φωτογραφίες ή απλώς καθημερινές λήψεις που έχετε ήδη αποθηκεύσει στο τηλέφωνό σας. Οι bloggers και οι online marketers αναζητούν πάντα φωτογραφίες για τους ιστότοπούς τους, που να συμβαδίζουν με τους κανονισμούς πνευματικών δικαιωμάτων. Ως αποτέλεσμα, ιστότοποι όπως το Shutterstock και το Depositphotos προσπαθούν συνεχώς να επεκτείνουν τα χαρτοφυλάκια τους με εικόνες.

4# Πούλα πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Εάν έχετε ένα ντουλάπι με πολλά παλιά έπιπλα, συσκευές ή συλλεκτικά αντικείμενα, μπορείτε να τα ξεφορτωθείτε σε εφαρμογές όπως το OfferUp και το eBay. Μπορείτε ακόμη και να το κάνετε επαγγελματικά για άλλους και να παίρνετε μια προμήθεια. Θυμήσου και το άρθρο: Αν έχεις κάποιες από αυτές τις παλιές gaming κονσόλες στα ντουλάπια σου, μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα (ΦΩΤΟ).

5# Γίνε… επενδυτής

Ενώ μπορεί να ψάχνετε για κάποια επιπλέον χρήματα αυτή τη στιγμή, μια από τις καλύτερες αποφάσεις που μπορείτε να πάρετε είναι να προετοιμαστείτε… και για το μέλλον. Υπάρχουν πολλά investment apps που μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα από το τηλέφωνό σας σήμερα, ενώ παράλληλα έχετε πιθανότητες να αυξήσετε τα κέρδη σας σε βάθος χρόνου, μέσα από επενδύσεις. Τέτοια apps είναι π.χ. τα Betterment, Acorns και Robinhood.

6# Το app που σε αμείβει για να περπατάς

Το sweatcoin σε αμείβει για να περπατάς. Οι περισσότεροι από εμάς περπατάμε ήδη πολύ – είτε πρόκειται για μια βόλτα με το σκύλο μας είτε απλώς για μετακίνηση προς στο γραφείο. Το Sweatcoin είναι μια εύχρηστη εφαρμογή ικανή να μετατρέπει κάθε βήμα που κάνετε σε «πληρωμή». Αν και δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη των «νομισμάτων» στον τραπεζικό σας λογαριασμό, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε και να τα μετατρέψετε σε αγαθά και υπηρεσίες. Οι ανταμοιβές που μπορείς να βρεις μέσω του app είναι από ηχητικά βιβλία και αθλητικά ρούχα μέχρι ακουστικά και τεχνολογία. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί GPS για να εντοπίζει την κίνησή σου και να προσεγγίζει πόσα βήματα περπατάς κάθε μέρα.

7# Αγόρασε και πούλα domains.

Μια business ιδέα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Θυμηθείτε το άρθρο μας με τα «25 domains που έχουν πωληθεί πιο ακριβά στην ιστορία». Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Μπορείς να κάνεις μια καλή… μαντεψιά και να πάρεις στην κατοχή σου ένα domain που στο μέλλον θα αξίζει «χρυσάφι»; Κατοχύρωσε το με ένα κλικ. Και γρήγορα. Όλη η διαδικασία μπορεί να γίνει μέσα από ένα smartphone.

8# Επαγγελματικό Instagram προφίλ

Έχουμε δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Πριν κάμποσο καιρό κάναμε συνέντευξη με την Χριστίνα Ζουπάνου. Είναι ο άνθρωπος πίσω από το Instagram account aVeganFoodie. Μέσασε περίπου 1μισι χρόνο κατάφερε να φτάσει στους 11 χιλ. followers. Έχει χτίσει το δικό της κοινό και φυσικά κλείνει συνεργασίες με διάφορα brands. Μπορείς και εσύ να ξεκινήσεις ένα επαγγελματικό προφίλ, σε συγκεκριμένο θεματολογικό πεδίο το οποίο θα επιλέξεις. Ξεκίνα να χτίζεις το κοινό σου και στην συνέχεια αναζήτησε συνεργασίες έτσι ώστε να έχεις έσοδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 2 =