αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟκτώ λόγοι για να γίνεις επιχειρηματίας (αν και δεν είναι πάντα εύκολο)

Οκτώ λόγοι για να γίνεις επιχειρηματίας (αν και δεν είναι πάντα εύκολο)

Ίσως έχει φτάσει η στιγμή. Πας κάθε πρωί στην δουλειά σου, αλλά πλέον δεν το κάνεις με όρεξη και ενθουσιασμό. Πας επειδή απλά «πρέπει». Είναι εκείνη η στιγμή που πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν το «άλμα» και να μπουν στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Ξεκινώντας να εργάζονται πάνω σε μια δική τους ιδέα. Βέβαια, στην Ελλάδα αυτό το σενάριο έχει και μια ακόμα version: Κάποιος δεν μπορεί να βρει καλές επαγγελματικές ευκαιρίες στην αγορά, και έτσι στρέφεται προς την επιχειρηματικότητα. Το ρίσκο μοιάζει πιο εύκολο. Σε κάθε περίπτωση, η διαδρομή στην συνέχεια είναι η ίδια. Ξεκινάς κάτι δικό σου, με στόχο να φτάσεις στην επιτυχία.

Γιατί όμως κάποιος να γίνει επιχειρηματίας; Σε αυτή την ερώτηση προσπαθεί να απαντήσει το παρακάτω γράφημα, το οποίο εντοπίσαμε στο Entrepreneur.com. Παραθέτει 8 βασικούς λόγους για να το κάνεις. Στο Νο1 βλέπουμε την ελευθερία επιλογών που έχεις. Όταν ξεκινάς κάτι από το μηδέν, μπορείς να χτίσεις ένα project με τα δεδομένα που εσύ θες. Και να κάνεις τις δοκιμές σου. Ενώ επίσης μπορείς να δομήσεις το δικό σου πρόγραμμα, που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Αν και αυτό… δεν είναι πάντα εύκολο.

Είναι βέβαια αλήθεια, ότι σε χώρες όπως η Ελλάδα, το να είσαι επιχειρηματίας είναι αρκετά πιο δύσκολη υπόθεση. Το μονοπάτι μοιάζει πολύ πιο αβέβαιο. Ακόμα κι έτσι όμως, αν έχεις μια ιδέα, αξίζει να ξεκινήσεις. Τα πετυχημένα παραδείγματα, άλλωστε, υπάρχουν. Άρα μπορεί να υπάρξει επιτυχία, ακόμα και στα μέρη μας.

https://ceoofyour.life/wp-content/uploads/2016/09/8-reasons-to-become-an-entrepreneur-600x1420.jpg

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − eleven =