αρχικηVIRALΟι New York Times εκθειάζουν τα ελληνικά νησιά. Και λένε πως να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

Οι New York Times εκθειάζουν τα ελληνικά νησιά. Και λένε πως να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

Ένα αφιέρωμα γεμάτο Ελλάδα έφτιαξαν οι New York Times. Αυτό εστιάζει στα Ελληνικά νησιά. Εξηγώντας το πως μπορείς να διαλέξεις κάποια από αυτά για να κάνεις διακοπές, ανάλογα με τα γούστα σου.

«Η Ελλάδα έχει 227 νησιά. Δείτε πώς να διαλέξετε», είναι ο τίτλος του άρθρου. Οι New York Times αναφέρονται στο πλήθος τουριστών, περίπου 30 εκατομμύρια, που επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα σημειώνοντας ότι στην πλειονότητά τους επιλέγουν έξι κύριες νησιωτικές περιοχές.

Τα βασικά κριτήρια για την επιλογή του νησιού, αναφέρεται, έχουν να κάνουν με τον χρόνο που διαθέτει κάποιος, τι είδους διακοπές θέλει να κάνει και την πύλη εισόδου του στην Ελλάδα, καθώς η χώρα διαθέτει 15 διεθνή αεροδρόμια.

Οι ΝYT συστήνουν μάλιστα τα νησιά εκείνα που δεν μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ξένων τουριστών. Για παράδειγμα, τα νησιά των Κυκλάδων και η Κρήτη προσφέρονται για ατελείωτα πάρτι και διασκέδαση.

Από την άλλη, τα Δωδεκάνησα φημίζονται για τις παραλίες τους. Τα νησιά του Αργοσαρωνικού αποτελούν μία «βολική διαφυγή» για μία γρήγορη εξόρμηση: προτείνονται η ήρεμη και χωρίς αυτοκίνητα Ύδρα και η κοντινή Αίγινα με τα ψαροχώρια και τις ταβέρνες.

Περίοπτη θέση κατέχουν και οι Βόρειες Σποράδες. Το αφιέρωμα προσθέτει επιπλέον πόντους στα νησιά των Βορείων Σποράδων, με τις εντυπωσιακές παραλίες, τον μνημειακό πλούτο και τις εναλλακτικές προτάσεις που προσφέρουν στους επισκέπτες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − sixteen =