αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 9 κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να σταματήσεις να είσαι στον «μέσο όρο». Και να πας προς τα πάνω

Οι 9 κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να σταματήσεις να είσαι στον «μέσο όρο». Και να πας προς τα πάνω

Όλοι αυτοί οι πετυχημένοι άνθρωποι που βλέπουμε γύρω μας, σε διάφορα πεδία, κάποτε πήραν μια απόφαση: Σταμάτησαν να είναι στον «μέσο όρο» και δούλεψαν έτσι ώστε να φτάσουν στην κορυφή. Να μπουν μέσα στους καλύτερους. Το ίδιο ισχύει για ανθρώπους όπως ο Elon Musk, ο Jeff Bezos ή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Είναι αλήθεια ότι τέτοιοι άνθρωποι συνήθως έχουν και ένα αρχικό ταλέντο μέσα τους. Κάτι που τους βοηθά στην διαδρομή τους. Ωστόσο, αυτό που μετράει περισσότερο είναι να δουλέψεις σκληρά. Και να κινηθείς σωστά. Στο παρακάτω γράφημα θα δεις τις 9 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, έτσι ώστε να ξεφύγεις από τον «μέσο όρο» των ανθρώπων. Και να πας προς τα πάνω.

Όπως θα διαπιστώσεις, οι περισσότερες από τις κινήσεις τις λίστας είναι απλές. Αλλά σε βάθος χρόνου μπορούν να κάνουν την διαφορά. Είναι σημαντικό να αναλύεις τι έκανες σωστά και τι λάθος κάθε ημέρα. Διάβασε τουλάχιστον ένα κεφάλαιο βιβλίου κάθε ημέρα. Πέρνα τουλάχιστον 30 λεπτά μόνος- θα σε βοηθήσει να «καθαρίσεις το μυαλό σου και να πας μπροστά. Βάλε ένα challenge στον εαυτό σου: Να μαθαίνεις κάτι νέο κάθε ημέρα. Δες όλο το TOP-9 παρακάτω.

https://i.pinimg.com/originals/57/21/c1/5721c1d5aa6c734cf6c9dd2377d700b0.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 14 =