αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 9 κινήσεις που μπορείς να κάνεις σήμερα, αν θες να ξεφύγεις από τον «μέσο όρο»

Οι 9 κινήσεις που μπορείς να κάνεις σήμερα, αν θες να ξεφύγεις από τον «μέσο όρο»

Το βλέπουμε και στην επιχειρηματικότητα: Μπορεί πολλοί να προσπαθούν, αλλά λίγοι είναι αυτοί που φτάνουν στην επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο ότι περίπου 8 στις 10 startups τερματίζουν την λειτουργία τους πολύ σύντομα.

Παρόμοια εικόνα ισχύει φυσικά και σε άλλους κλάδου ή επαγγέλματα. Πολλοί είναι αυτοί που θα πάρουν ένα πτυχίο ή θα μπουν σε ένα επάγγελμα, αλλά λίγοι είναι αυτοί που θα καταφέρουν να μείνουν εκεί σε βάθος χρόνου ή να γίνουν κορυφαίοι. Σε χώρες όπως η Ελλάδα, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Αφού οι ευκαιρίες είναι ακόμα λιγότερες. Για να καταφέρεις να γίνεις πετυχημένος στο πεδίο σου (και να βγάλεις πολλά χρήματα) πρέπει να ξεφύγεις από τον «μέσο όρο».

Αλλά πρακτικά πως μπορεί να γίνει αυτό; Στην παρακάτω λίστα θα δεις 9 κινήσεις που μπορείς να κάνεις σήμερα. Είναι σημαντικό να εξετάζεις κάθε ημέρα τι έκανες σωστά και τι όχι. Μάθε κάτι νέο κάθε εβδομάδα- δεν χρειάζεται απαραίτητα να σχετίζεται με την δουλειά σου. Φρόντισε να βάλεις γύρω σου ανθρώπους που έχουν φτάσει εκεί που θες να πας. Θα σε ωθήσουν και εσένα προς την σωστή κατεύθυνση. Δες όλα τα tips παρακάτω.

https://i.pinimg.com/564x/09/7c/19/097c1979e7d5f03898f117f5dc9e73b4.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − two =