αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 9 κινήσεις για να γίνεις ένας πετυχημένος solopreneur (Γράφημα)

Οι 9 κινήσεις για να γίνεις ένας πετυχημένος solopreneur (Γράφημα)

Μια από τις πιο συνηθισμένες συμβουλές που θα ακούσεις σε επιχειρηματικά events: «Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά». Ενώ αυτός ο κανόνας είναι σωστός αρκετές φορές, υπάρχουν και περιπτώσεις που ένας solopreneur μπορεί να αναπτύξει το project του, μόνος. Άλλωστε, όπως έχουμε ξανά πει, αυτό είναι και το μοντέλο στο οποίο έχει βασιστεί το It’s Possible.

Στο παρακάτω γράφημα του CreateaHappyBusiness.com, παρουσιάζονται μερικά βασικά βήματα, για να φτάσει ένας Solopreneur στην επιτυχία. Ξεκινώντας φυσικά από την εύρεση της ιδέας και την εστίαση σε αυτή. Βρες την «αποστολή» που θέλεις να βγάλεις σε πέρας και το πρόβλημα που λύνεις.

Μπορεί να μην έχεις ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις βοήθεια από άλλους. Άκου μερικές γνώμες από coaches και experts. Δημιούργησε ένα μάρκετινγκ πλάνο και βρες ένα μοντέλο για να κάνεις τις πωλήσεις σου. Να ξέρεις ότι πρέπει να έχεις τη διαχείριση του project, το νομικό κομμάτι αλλά και τα οικονομικά. Είπαμε, είσαι solopreneur.

Αφού βρες τους πρώτους σου πελάτες, σιγουρέψου ότι μπορείς να τους διατηρήσεις. Και μετά φυσικά να τους αυξήσεις.

http://www.createahappybusiness.com/uploads/1/2/9/6/12965579/published/create-a-happy-business-infographic.png?1490921678

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =