αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι 5 χρυσές συμβουλές που μου έχουν δώσει οι δισεκατομμυριούχοι»: Μιλά ο άνθρωπος που βγάζει 5.000 δολάρια μέσα σε μια εβδομάδα

«Οι 5 χρυσές συμβουλές που μου έχουν δώσει οι δισεκατομμυριούχοι»: Μιλά ο άνθρωπος που βγάζει 5.000 δολάρια μέσα σε μια εβδομάδα

Για τον Timothy Sykes έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Έχει την δική του ιδιαίτερη business ιστορία. «Βγάζω περίπου 5.000 δολάρια την εβδομάδα, καθώς ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και εμπορεύομαι penny stocks» έχει πει ο ίδιος στο παρελθόν. Με απλά λόγια, ασχολείται με μετοχές μικρών εταιριών, με χαμηλές τιμές.

«Η ομορφιά της εργασίας μου, όπως κάνουν και άλλοι, είναι ότι μπορείς να εργαστείς σχεδόν από οποιαδήποτε τοποθεσία», υπογραμμίζει.

Και συμπληρώνει: «Το κύριο πράγμα που χρειάζεστε για να οικοδομήσετε μια επιχείρηση καθώς ταξιδεύετε είναι η πειθαρχία». Μπορεί να ταξιδεύεις σε καταπληκτικές τοποθεσίες, όμως πρέπει να βάζεις πρώτα τη δουλειά. Δεν είσαι… ένας τουρίστας που απλά γυρνά τον κόσμο. «Είναι εύκολο να παγιδευτείτε στον ενθουσιασμό του ταξιδιού και τους πιθανούς περισπασμούς που έρχονται μαζί του. Κοιτάξτε το ταξίδι σας ως συμπλήρωμα στη δουλειά σας, όχι ως κάτι που θα αποσπάσει την προσοχής σας», λέει ο ψηφιακός νομάς.

Μιλώντας στο αμερικανικό Entrepreneur.com, ο ίδιος παραθέτει μερικές χρυσές συμβουλές, που του έχουν δώσει διάφοροι δισεκατομμυριούχοι. Αυτές είναι οι εξής:

1# «Δεν ήταν ποτέ τα χρήματα που με έκαναν να δουλεύω τόσο σκληρά». Τα χρήματα είναι ένα μέρος της επιτυχίας. Το σημαντικότερο που θέλανε εξ αρχής οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι, είναι να δημιουργήσουν κάτι σπουδαίο.

2# «Η αποφασιστικότητα, η πίστη στον εαυτό μου και η επιμονή, με έκαναν να ξεπεράσω τις δύσκολες στιγμές». Μερικές φορές πρέπει να πας ενάντια στην ροή των πραγμάτων, για να πετύχεις. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες είχαν δύσκολες στιγμές και αποτυχίες στο ξεκίνημα τους

3# «Το να έχεις πάρα πολλά χρήματα μπορεί να σας αποξενώσει από τον κόσμο». Το κάνουν πολλοί πλούσιοι. Είναι όμως χρήσιμο να μένεις κοντά στον μέσο άνθρωπο. Για να καταλαβαίνεις καλύτερα τις ανάγκες και τις απόψεις του.

4# «Η πολυτέλεια ως κίνητρο, σβήνει γρήγορα». Ωραία, ακόμα κι αν κατάφερες να πάρεις ένα ακριβό αυτοκίνητο και σπίτι, σε βάθος χρόνου θα τα θεωρείς… κάπως δεδομένα. Πρέπει να βρεις νέα κίνητρα. Κάτι με το οποίο είσαι παθιασμένος.

5# «Η μεγάλη επιτυχία απαιτεί χρόνο». Μην περιμένεις να πετύχεις μέσα σε μια νύχτα. Ακόμα κι αν το καταφέρει κάποιος αυτό, είναι πιθανό να χάσει τα χρήματα του πολύ γρήγορα. Φτιάξε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο και ακολούθησε το.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =