αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 5 τύποι διασκεδαστικών ανθρώπων που ο καθένας πρέπει να έχει στην ομάδα φίλων του

Οι 5 τύποι διασκεδαστικών ανθρώπων που ο καθένας πρέπει να έχει στην ομάδα φίλων του

Σε προηγούμενο άρθρο μας, γράφαμε για τα 6 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις κοντά σου έναν μίζερο άνθρωπο. Για να τα δεις και να απομακρυνθείς. Τώρα θα δούμε την άλλη πλευρά. Είναι οι 5 τύποι διασκεδαστικών ανθρώπων που ο καθένας πρέπει να έχει στην ομάδα φίλων του. Σίγουρα μπορούν να κάνουν τη ζωή σου πιο ευχάριστη και να σου δώσουν επιπλέον boost. Εσύ πόσους τέτοιους φίλους έχεις;

Ο πλακατζής

Ο πλακατζής της παρέας είναι πάντα οπλισμένος με ένα αστείο ή ένα διασκεδαστικό κόλπο. Τέτοιοι τύποι είναι κάπως άτακτοι αλλά πάντα καλοπροαίρετοι, θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να ελαφρύνουν τη διάθεση και να ξεσηκώσουν τους πάντες, ακόμα και όταν δεν το περιμένεις.

O περιπετειώδης

Αυτό είναι το άτομο που πάντα οργανώνει κάποια εκπληκτική «περιπέτεια» της τελευταίας στιγμής. Από τη φύση τους ρισκαδόροι, θα συγκεντρώσουν την ομάδα για να βγουν έξω και να κάνουν κάτι καινούργιο- μεταμορφώνοντας συχνά τα συνηθισμένα απογεύματα σε σούπερ αξέχαστες περιστάσεις. Αυτό το άτομο διψά για ενθουσιασμό και η ενέργειά του είναι μεταδοτική.

Ο αισιόδοξος

Χρειάζεστε αυτόν τον φίλο για τη λάμψη στο μάτι του, που σας λέει ότι υπάρχει πάντα κάτι για να είστε χαρούμενοι, ανεξάρτητα από το πόσο τρομερά μπορεί να φαίνονται τα πράγματα εκείνη τη στιγμή. Μπορούν να δουν την παροιμιώδη χρυσή επένδυση σε κάθε περίσταση και η αυθεντική τους θετικότητα τους κάνει απίστευτα ευχάριστους.

Ο οργανωτής

Αυτός είναι ο τύπος στον οποίο βασίζεστε για να σας κρατήσει όλους οργανωμένους. Είναι αυτός που θα πάρει τα απαραίτητα τηλέφωνα ή θα στείλει τα ομαδικά μηνύματα. Έχει καλό γούστο σε όλα, από φαγητό μέχρι μουσική και ρούχα, και γνωρίζει όλα τα ωραία πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη.

Αυτός που τα λέει… χύμα

Ευθύς 100%, αυτός ο φίλος δεν μπορεί να μην αποκαλύψει την αλήθεια, κάτι που οδηγεί σε μερικές πραγματικά ξεκαρδιστικές αποκαλύψεις, σκόπιμα ή μη. Τα λέει όπως είναι, κάνοντας παράξενες αλλά διασκεδαστικές παρατηρήσεις για τα πάντα, από την ανθρώπινη συμπεριφορά μέχρι την παράσταση που μόλις παρακολουθήσατε μαζί. Είναι το άτομο στο οποίο στηρίζεστε για μια δόση αυθεντικότητας και μια αληθινή γνώμη για όλα τα θέματα. Ακόμα κι αν ο τρόπος τους είναι λίγο χύμα, τους εκτιμάτε για την ειλικρίνειά τους πάνω από όλα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =