αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 5 τύποι ανθρώπων από τους οποίους είναι καλύτερο να απομακρυνθείς. Αν θες να φτάσεις σε μια εκρηκτική επιτυχία

Οι 5 τύποι ανθρώπων από τους οποίους είναι καλύτερο να απομακρυνθείς. Αν θες να φτάσεις σε μια εκρηκτική επιτυχία

Όλοι έχουν ένα φίλο/η με τον οποίο περνούν πολύ χρόνο. Και πολλές φορές, αυτό το άτομο μας εμποδίζει να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας ή μας κάνει να μην ρισκάρουμε. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέγουμε συνειδητά με ποιον περνάμε χρόνο, γιατί τελικά αυτοί που κάνουμε παρέα, μας επηρεάζουν στις αποφάσεις που παίρνουμε στη ζωή- είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι.

Όπως έχει πει ο Jim Rohn, «είσαι ο μέσος όρος των πέντε ανθρώπων με τους οποίους περνάς τον περισσότερο χρόνο».

Εδώ είναι λοιπόν 5 τύποι ανθρώπων από τους οποίους είναι καλύτερο να απομακρυνθείς. Αν θες να φτάσεις σε μια εκρηκτική επιτυχία. Έτσι όπως τους παραθέτει το αμερικανικό addicted2success.com.

1# Αυτός που παραπονιέται για τα πάντα, αλλά δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει την ζωή του. Είναι οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται πάντα για το πόσο κακή είναι η ζωή τους ή πόσο κακή είναι η δουλειά τους. Διαμαρτύρονται συνεχώς για τα πάντα, αλλά ποτέ δεν κάνουν τίποτα για αυτό. Το να βρίσκεστε κοντά σε ένα τέτοιο άτομο, μπορεί τελικά να σας επηρεάσει και θα αρχίσετε να συμμετέχετε στα παράπονα. Πριν το καταλάβετε, θα υιοθετήσετε τον ίδιο τρόπο σκέψης με τον αρνητικό φίλο σας. Φροντίστε να μειώσετε τον χρόνο που αφιερώνετε γύρω από αυτό το άτομο.

2# Αυτοί που νομίζουν ότι… τους χρωστάει κάτι η ζωή. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που νιώθουν σαν να δικαιούνται ορισμένα πράγματα στη ζωή. Νιώθουν ότι δεν χρειάζεται να δουλέψουν για τίποτα και νιώθουν ότι ο εργοδότης, η κυβέρνηση ή οποιοσδήποτε γύρω τους τους χρωστάει κάτι. Θα προσπαθήσουν να σας αποτρέψουν να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Αυτή η νοοτροπία ανακόπτει εντελώς την αποφασιστικότητά σας και μπορεί να «σκοτώσει» την επιτυχία σας

3# Αυτοί που παίζουν πάντα μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια. Είναι αυτοί που συμμορφώνονται με τα όρια που τους τίθενται. Δεν έχουν όνειρα και δεν κάνουν κάτι που αντίκειται στο status quo. Ζουν απλά σαν ρομπότ. Θέλουν να ξυπνούν, να δουλεύουν 40 ώρες την εβδομάδα σε μια δουλειά που μισούν και να πηγαίνουν σπίτι να κοιμούνται. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι ικανοποιημένοι με αυτό και αυτό είναι απολύτως ΟΚ. Αλλά ένα άτομο που ακολουθεί τα όνειρά του απλά δεν μπορεί να συμβαδίσει με τον μέσο τρόπο ζωής.

4# Τα party animals. Το party animal στην παρέα σας είναι συνήθως αυτό που θέλει να βγαίνει έξω πίνοντας κάθε βράδυ. Συνήθως αυτοί οι τύποι ανθρώπων μπορούν να σπάσουν την εστίασή σας. Ναι, πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να καθαρίσετε το κεφάλι σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε εκ νέου, αλλά το να πηγαίνετε στο μπαρ κάθε βράδυ δεν πρόκειται να σας οδηγήσει στη ζωή που αναζητάτε.

5# Αυτοί που έχουν αμφιβολίες για όλα. Θα ακούσουν τα μεγάλα σας όνειρα, αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα σας πουν ότι δεν πιστεύουν ότι είναι καλή ιδέα ή θα σας πουν να μην τρέφετε ελπίδες. Συνήθως θεωρούν ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει κάποιος από τα χαμηλά και να φτάσει σε μία μεγάλη επιτυχία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − four =