αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 5 συνήθειες που πρέπει να ξεκινήσεις στα 20s σου, για να έχεις πραγματικά πολλά λεφτά στα 40 σου

Οι 5 συνήθειες που πρέπει να ξεκινήσεις στα 20s σου, για να έχεις πραγματικά πολλά λεφτά στα 40 σου

Το να βγάλεις πολλά χρήματα, σίγουρα δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, καλές ιδέες,λίγη τύχη και παίζουν ρόλο μια σειρά από άλλους παράγοντες. Όμως μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιώτητα: Όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις, τόσο πιο γρήγορα μπορείς να φτάσεις να έχεις πολλά λεφτά και μια καλή επαγγελματική διαδρομή.

Το αμερικανικό CNBC, παρουσιάζει τις συνήθειες που πρέπει να έχεις στα 20s σου, για να φτάσεις να κατέχεις πραγματικά πολλά χρήματα στα 40 σου.

1- Παρακολούθα τα έξοδα σου: Το έχουμε ξανά πει. Δεν έχει σημασία αν το κάνεις σε ένα φύλλο χαρτί ή μέσα από κάποιο app. Είναι σημαντικό να παρακολουθείς τα έξοδα σου από πολύ νωρίς. Έτσι θα ξέρεις τι ξοδεύεις και που. Με στόχο να κάνεις καλύτερη διαχείριση και να μην σου ξεφεύγει τίποτα.

2- Ορίστε μια ημερομηνία: Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, θα κάνεις καλύτερο πλάνο αν ορίσεις μια ημερομηνία, μέχρι την οποία θέλεις να έχεις βγάλει πολλά χρήματα, τα οποία θα αρκούν μάλιστα για να ζήσεις. Πρέπει να ξέρεις πόσο χρόνο έχεις, για να εφαρμόσεις το πλάνο σου.

3- Πλήρωσε τον εαυτό σου: Μπορεί πολλές φορές να λέμε ότι, για παράδειγμα ένας startuppers για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει μισθό, όμως αν θέλεις να μαζέψεις χρήματα… πρέπει να έχεις μισθό. Προσπάθησε όσο πιο νωρίς να πληρωθείς και μάλιστα κράτα αρκετά από αυτά τα λεφτά σε έναν λογαριασμό χωρίς να τα ξοδεύεις.

4- Κράτα πάνω από το μισό εισόδημα σου: Είναι η παραπάνω συμβουλή σε ένα επόμενο βήμα. Όπως αναφέρει το CNBC, πολλοί σημερινοί πλούσιοι άνθρωποι, κατάφεραν αρχικά να αποταμιεύουν το μισό του εισοδήματος τους. Και έτσι να έχουν κεφάλαια στην άκρη που συνεχώς αυξάνοντας. Για να γίνει αυτό βέβαια, χρειάζεσαι και έναν καλό μισθό.

5- Μεγιστοποίησε τα έσοδα σου: Αφού φτάσεις να έχεις κάποια έσοδα, μην μείνεις εκεί. Βρες τρόπους να βγάλεις περισσότερα. Μάλιστα, πολλοί γνωστοί businessmen προτείνουν να βρεις παραπάνω από μια ροές εισοδήματος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − ten =