αρχικηVIRALΟι 5 σειρές του Netflix που είχαν τις περισσότερες προβολές στον πρώτο μήνα τους

Οι 5 σειρές του Netflix που είχαν τις περισσότερες προβολές στον πρώτο μήνα τους

Είναι αλήθεια ότι το Netflix έχει αρκετές σειρές που σαρώνουν. Αλλά ποιες από αυτές κέρδισαν το κοινό, μόλις στον πρώτο μήνα προβολής τους; Η γνωστή πλατφόρμα ανακοίνωσε λοιπόν τις 5 σειρές που έκαναν τις περισσότερες προβολές, μέσα στον πρώτο μήνα τους.

Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα μετρά την τηλεθέαση με βάση την παραμονή του χρήστη στο 70% του επεισοδίου ή της εκάστοτε ταινίας.

Η σειρά Dead to Me, μαύρη κωμωδία με την Κριστίνα Απλγκέιτ, κατάφερε να κερδίσει 30 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως στις πρώτες 30 ημέρες παρουσίας στο Netflix.

Επιπλέον, λίγο πιο χαμηλά, στις 25 εκατομμύρια προβολές ανήλθε η μίνι σειρά When They See Us στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες της. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι πρόσφατα απέσπασε και 16 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy.

Η σειρά ντοκιμαντέρ ”Our Planet” έφτασε τα 33 εκατομμύρια θεάσεις στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας της.

Η σειρά όμως που έσπασε κάθε ρεκόρ είναι το Stranger Things με τον τρίτο κύκλο του, που μέσα στις τέσσερις πρώτες μέρες διάθεσης του κύκλου στο Netflix, 40.7 εκατομμύρια νοικοκυριά «στρίμαραν» τα επεισόδια. Παράλληλα, η κωμωδία ”Murder Mystery” με την Τζένιφερ Άνιστον και τον Άνταμ Σάντλερ έκανε 73 εκατομμύρια προβολές μέσα σε τέσσερις εβδομάδες και έγινε η πιο επιτυχημένη συνεργασία του ηθοποιού με το Netflix

Ας περιμένουμε, βέβαια, και τα νούμερα για το σαρωτικό La Casa de Papel…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + fourteen =