αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 5 κανόνες του CEO του Linkedin για να γίνεις σπουδαίος leader

Οι 5 κανόνες του CEO του Linkedin για να γίνεις σπουδαίος leader

Αναμφίβολα, είναι ένας από τους πιο πετυχημένους CEOs, στον κόσμο. Μιλάμε για τον Jeff Weiner. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο «τιμόνι» του Linkedin. Ο ίδιος είναι επίσης γνωστός για τις συμβουλές που δίνει. Στην παρακάτω λίστα λοιπόν θα δεις 5 κανόνες που έχει παραθέσει ο Jeff Weiner για όποιον θέλει να γίνει σπουδαίος leader.

1# Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Ξεκινήστε ρωτώντας τον εαυτό σας και την ομάδα σας: «Αν μπορούσαμε να κάνουμε μόνο ένα πράγμα, ποιο θα ήταν αυτό»; Κάντε λιγότερα πράγματα αλλά κάντε τα καλά.

2# Διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας. Αφιερώστε 2 με 3 ώρες την ημέρα να αναλογιστείτε την «μεγάλη εικόνα». Αν δεν έχετε χρόνο στο πρόγραμμα μας γι’αυτό, μάλλον κάνετε ήδη πάρα πολλά.

3# Μη ξεχνάτε να χαμογελάτε. Η δουλειά είναι σκληρή. Ωστόσο, το χιούμορ πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητάς κάθε στελέχους.

4# Βρείτε χρόνο να αναλογιστείτε τι πραγματικά είναι σημαντικό για σας. Κοιτάξτε την καριέρα σας αναδρομικά και σκεφτείτε αν βρίσκεστε εκεί που επιθυμούσατε όταν ξεκινήσατε την επαγγελματική σας ζωή.

5# Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την κρισιμότητα της επόμενης σας κίνησης, του επόμενου βήματος της επιχείρησης. Όσο μεγαλώνει μια επιχείρηση, αυξάνονται οι επιτυχίες και οι αποτυχίες. Είναι σημαντικό να εστιάζουμε πάντα στο επόμενο βήμα και να προχωράμε μπροστά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 6 =