αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι 5 καλύτεροι τρόποι για να δημιουργήσεις παθητικό εισόδημα»: Εξηγεί μία 29χρονη που τα έχει καταφέρει

«Οι 5 καλύτεροι τρόποι για να δημιουργήσεις παθητικό εισόδημα»: Εξηγεί μία 29χρονη που τα έχει καταφέρει

Για την Alexandra Fasulo έχουμε ξανά μιλήσει εδώ το It’s Possible. Πρόκειται για την 29χρονη που πριν μερικά χρόνια παραιτήθηκε από τη δουλειά της και πλέον βγάζει πολλά χρήματα ως freelancer.

«Την ημέρα που εγκατέλειψα τη δουλειά μου, ένιωσα μια αστεία αίσθηση επαναστατικής ελευθερίας που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου επειδή μισούσα τόσο πολύ αυτή τη δουλειά», έχει πει η ίδια στο CNBC.

Ξεκίνησε αφιερώνοντας κάποιες ώρες για να αναπτυχθεί ως freelancer μέσα από πλατφόρμες όπως το Fiverr. Και στην συνέχεια άρχισε να αναλαμβάνει όλο και περισσότερα project. Όπως έχει πει σε συνέντευξη της στο Forbes, πλέον έχει φτάσει στο σημείο να βγάζει 350.000 δολάρια τον χρόνο. Και πιστεύει ότι ο καθένας μπορεί να κάνει το ίδιο: Να δουλεύει remote από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με μόνο εργαλείο το laptop του, και να βγάζει πολλά χρήματα.

Η ίδια έχει χτίσει μια μεγάλη κοινότητα στο Instagram με 160 χιλ. followers.

Σε νέο βίντεο που ανέβασε στο YouTube, η Alexandra παραθέτει τους «5 καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσεις παθητικό εισόδημα το 2022».

«Να θυμάστε: H δημιουργία ενός παράλληλου project είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα μέσω ίντερνετ και να διαφοροποιήσετε τα κέρδη σας! Προσωπικά διαχειρίζομαι 6 διαφορετικά side hustles σήμερα, τα μισά από τα οποία είναι παθητικού εισοδήματος. Πιστεύω ότι ο γρηγορότερος τρόπος για να επιτύχετε οικονομική ελευθερία είναι μέσω των «χρημάτων που βγάζετε στον ύπνο σας». Οι εκατομμυριούχοι και οι δισεκατομμυριούχοι το γνωρίζουν ήδη αυτό!» σημειώνει.

Οι 5 τρόποι που προτείνει:

Δημιουργία και πώληση περιεχομένου (άρθρα & ebooks)

Πώληση σχεδίων για εκτυπώσεις

Online μαθήματα

Πώληση software

YouTube

Δείτε αναλυτικά το βίντεο της Alexandra Fasulo:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =