αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 48 εξωστρεφείς ελληνικές εταιρίες που συμμετείχαν στην διεθνή έκθεση PLMA Amsterdam 2019

Οι 48 εξωστρεφείς ελληνικές εταιρίες που συμμετείχαν στην διεθνή έκθεση PLMA Amsterdam 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση PLMA Amsterdam 2019 (21-22/05), με τα περίπτερα των ελληνικών εταιρειών που συμμετείχαν στην έκθεση υπό την οργανωτική αιγίδα της Promo Solution, να αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές της έκθεσης και να αποτελούν σημείο αναφοράς για όλους τους διεθνείς αγοραστές!

Η διεθνής έκθεση PLMA Amsterdam είναι η μεγαλύτερη έκθεση για τα προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας παγκοσμίως. Φέτος πραγματοποιήθηκε για 33η χρονιά σημειώνοντα μάλιστα σημαντική αύξηση της επισκέψιμότητας σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις! Συνολικά συμμετείχαν περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων και καταναλωτικών προϊόντων στο εκθεσιακό κέντρο «RAI Exhibition Centre» του Άμστερνταμ, ενώ η παρουσία 17.000 περίπου αυστηρά εμπορικών επισκεπτών, βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία της έκθεσης.

Η Promo Solution ανέλαβε για μια ακόμη φορά την πλειονότητα της ελληνικής συμμετοχής, η οποία αποτελούνταν από σημαντικές εξαγωγικές εταιρείες από τους κλάδους ων τροφίμων, των ποτών και των καταναλωτικών προϊόντων. Με διαρκή παρουσία από το 2000 στη συγκεκριμένη έκθεση, η Promo Solution αποτελεί τον παλαιότερο οργανωτή ελληνικής συμμετοχής, διαθέτοντας χώρους στα πιο προνομιακά σημεία της έκθεσης, προσφέροντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους εκθέτες της.

Oι εταιρείες οι οποίες συμμετείχαν στο εθνικό συλλογικό περίπτερο της Promo Solution ανήλθαν συνολικά σε 48, αποδεικνύοντας τόσο τη σημαντικότητα της έκθεσης για την ελληνική επιχειρηματική σκηνή, όσο και το υψηλότατο επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών βρέθηκαν πολλές εταιρείες του κλάδου των γαλακτοκομικών (Δέλτα Τρόφιμα Α.Ε., Εβροφάρμα Α.Β.Ε.Ε., Κολιός Α.Ε. Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Κρί Κρι Α.Ε., Μεβγάλ Α.Ε., Μπίζιος Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος, Όλυμπος – Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε., Όμηρος Βιομηχανία Γάλακτος Α.Β.Ε.Ε., Provertia A.Ε. και Gusto Dairy A.E.), των κατεψυγμένων ζυμών & προϊόντων ζύμης (Ελληνική Ζύμη – Αραμπατζής Μιχαήλ Α.Β.Ε.Ε., Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε., Alfa Pastry), καθώς και μεγάλες εταιρείες από διάφορους κλάδους των τροφίμων και των καταναλωτικών προϊόντων (, Αμβροσία Ε.Π.Ε., Κολιονάσιος Baklava Gold, Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου Α.Ε.Β.Ε., Μέλισσα Κίκιζας Α.Β.Ε.Ε., Παπουτσανης Α.Β.Ε.Ε., ., Τσάνος Ευάγγελος Ε.Π.Ε., Υφαντής Α.Β.Ε.Ε, Creta Farms A.E. , Lariplast A.E., Matrix Pack A.E.E. , Smile Cosmetics A.E. και πολλές ακόμη).

Σύμφωνα μάλιστα με τους εκπροσώπους των εταιρειών το ενδιαφέρον για ελληνικά ποιοτικά προϊόντα ήταν εξαιρετικά αυξημένο φέτος, με τις περισσότερες εξ αυτών να συνάπτουν ηδη σημαντικές συμφωνίες με μεγάλους αγοραστές του εξωτερικού και να ανανεώνουν παράλληλα τη συμμετοχή τους για τη διοργάνωση του 2020!

Η Promo Solution έχει ξεκινήσει ηδη τις οργανωτικές διαδικασίες για τη διοργάνωση του 2020 και καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες να δηλώσουν συμμετοχή στους νέους και αναβαθμισμένους χώρους που έχει ηδη εξασφαλίσει στα μεγαλύτερα halls της έκθεσης!

Παράλληλα, ολοκλήρωσε ένα απαιτητικό α’ εξάμηνο για το 2019, με συμμετοχή σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις (ISM, BIOFACH, SEAFOOD EXPO GLOBAL, FOOD EXPO ATHENS, SIAL CANADA κ.α.),ενώ για τη συνέχεια στο εκθεσιακό της πρόγραμμα περιλαμβάνονται πολύ σ ημαντικές εκθέσεις, όπως οι παρακάτω:

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο, ANUGA (Κολωνία, 05-09/10/2019), η σημαντικότερη έκθεση για την αγορά της Αυστραλίας FINE FOOD AUSTRALIA (Σίδνεϊ, 09- 12/09/2019), η μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο των Ζαχαρωδών και Σνακ στη Μέση Ανατολή, YUMMEX MIDDLE EAST (Ντουμπάϊ, 29-31/10/2019), η νέα έκθεση για προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας στη Μέση Ανατολή, PRIVATE LABEL MIDDLE EAST (Ντουμπάϊ, 29-31/10/2019), η PLMA CHICAGO (18-19/11/2019), με στόχευση στην αγορά Ιδιωτικής Ετικέτας των Η.Π.Α. και του Καναδά, η CIBUS PARMA (11-14/05/2020), η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που πραγματοποιείται στην Ιταλία, όπως και η ALIMENTARIA (20-23/04/2020), η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ισπανία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 7 =