αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 4+1 διάσημες φράσεις που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια σπουδαία startup

Οι 4+1 διάσημες φράσεις που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια σπουδαία startup

Η διαδρομή ενός startupper προς την επιτυχία δεν είναι εύκολη. Είναι επίσης αλήθεια, ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ξεκινούν, τελικά αποτυγχάνουν να φτάσουν στον στόχο τους.

Δεν χρειάζεται όμως απογοήτευση. Τα παραδείγματα έχουν δείξει, ότι αυτοί που έχουν ένα καλό project και πιστεύουν στις δυνατότητες τους, μπορούν να τα καταφέρουν. Πολλές φορές, η νίκη είναι μεγαλειώδης και μπορεί ναι έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο τον κόσμο. Το It’s Possible συνέλεξε 5 φράσεις που έχουν πει γνωστοί άνθρωποι από τον χώρο της επιχειρηματικότητας. Είναι μερικά λόγια και συμβουλές, που μπορούν να σε εμπνεύσουν έτσι ώστε να δημιουργήσεις μια σπουδαία startup.

1- «Κανένα growth hack, καταπληκτική ιδέα μάρκετινγκ ή ομάδα πωλήσεων, δεν μπορεί να σε σώσει μακροπρόθεσμα, αν δεν έχεις ένα πραγματικά καλό προϊόν».
Sam Altman, πρόεδρος του Y Combinator και co-founder της Loopt

2- «Το προϊόν που κερδίζει, είναι αυτό που ενώνει τους πελάτες με το μέλλον. Όχι αυτό που απαιτεί ένα τεράστιο άλμα».
Aaron Levie, co-founder της Box

3- «Σαν επιχειρηματίας, πρέπει να τα έχεις καλά με την αποτυχία. Αν δεν αποτυγχάνεις, δεν πιέζεις τον εαυτό σου αρκετά».
Alexa von Tobel, founder της LearnVest

4- «Ακόμα κι αν δεν έχεις την καλύτερη ιδέα για να ξεκινήσεις, μπορείς να προσαρμοστείς».
Victoria Ransom, co-founder της Wildfire Interactive

5- «Το μυστικό για να κάνεις επιτυχημένες προσλήψεις είναι αυτό: Ψάξε για τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο».
Marc Benioff, founder της Salesforce

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 11 =