αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 4 «συνδέσεις» που κάνουν όλοι οι πετυχημένοι ιδρυτές, εντός των εταιριών τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι 4 «συνδέσεις» που κάνουν όλοι οι πετυχημένοι ιδρυτές, εντός των εταιριών τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το να προσλάβεις και να αξιοποιήσεις τους σωστούς ανθρώπους, είναι το «κλειδί» για να φτάσει στην επιτυχία η επιχείρηση σου. Έτσι ξεκινά την μίνι ανάλυση του ο CEO της Zillow Group, Spencer Rascoff. Όπως εξηγεί, υπάρχουν 4 «συνδέσεις» που πρέπει να κάνεις.

«Καταρχήν πρέπει να είσαι σίγουρος ότι οι εργαζόμενοι σου νιώθουν ‘συνδεδεμένοι’ με την συνολική αποστολή της εταιρίας», λέει ο CEO.

Στην συνέχεια, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι είναι ‘συνδεδεμένοι’ με την στρατηγική της εταιρίας, μέσα από την οποία θα επιτευχθούν οι στόχοι. Και καταλαβαίνουν γιατί η εταιρία κάνει τις εκάστοτε επιλογές. Τρίτο και σημαντικό: Οι εργαζόμενοι πρέπει να κατανοούν το πως η δουλειά τους έχει αντίκτυπο στην στρατηγική και την αποστολή της επιχείρησης. Πρέπει να γνωρίζουν, ότι η καθημερινή δουλειά τους φέρνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Το τέταρτο -και πιο δύσκολο κομμάτι όπως λέει ο Spencer Rascoff- είναι να αναπτύξεις «μονοπάτια» έτσι ώστε να αναπτυχθούν και οι καριέρες του κάθε εργαζόμενου ξεχωριστά. Μη ξεχνάς, ότι οι ταλαντούχοι άνθρωποι που θα μαζέψεις στην εταιρία, δεν θα εργάζονται μόνο για την «κοινή αποστολή». Θα έχουν πιθανότατα και προσωπικές φιλοδοξίες. Φτιάξε τα κατάλληλα πλάνα, έτσι ώστε να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν νέα skills.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =