αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 3 τύποι ανθρώπων με τους οποίους πρέπει να συνδεθείς (και άλλοι 3 που πρέπει να μείνεις μακριά)

Οι 3 τύποι ανθρώπων με τους οποίους πρέπει να συνδεθείς (και άλλοι 3 που πρέπει να μείνεις μακριά)

Το έχουμε ξανά πει: Οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας, μας επηρεάζουν. «Είσαι ο μέσος όρος των 5 ανθρώπων με τους οποίους συνδέεσαι περισσότερο» έχει πει ο διάσημος business coach, Tim Ferriss.

Όπως εξήγησε, υπάρχει ένας «νόμος των μέσων όρων». Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι το αποτέλεσμα οποιασδήποτε κατάστασης, είναι ο μέσος όρος όλων τον αποτελεσμάτων που περιλαμβάνει αυτή. Κάπως έτσι, είναι και με τους ανθρώπους. Μπορεί να μιλάμε με πολλά άτομα, όμως τα 5 με τα οποία κάνουμε περισσότερο παρέα, είναι αυτά που επηρεάζουν τις αποφάσεις μας και τον τρόπο σκέψης μας.

Αλλά τελικά, με ποιους ανθρώπους πρέπει να έρθεις πιο κοντά; Το παρακάτω γράφημα ίσως σε βοηθήσει. Παραθέτει «στα γρήγορα» 3 τύπους ανθρώπων με τους οποίους πρέπει να συνδεθείς- και είναι ικανοί να σου δώσουν επιπλέον ώθηση. Από την άλλη, παραθέτει και 3 τύπους ανθρώπων από τους οποίους πρέπει να μείνεις μακριά.

https://i.pinimg.com/564x/48/35/0a/48350a2e33d596c5bc4f07902c07581f.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 17 =