αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 3 τύποι ανθρώπων που χρειάζεται δίπλα του κάθε επιχειρηματίας για να φτάσει στην επιτυχία

Οι 3 τύποι ανθρώπων που χρειάζεται δίπλα του κάθε επιχειρηματίας για να φτάσει στην επιτυχία

Ο επιχειρηματίας συνήθως βαδίζει σε μια μοναχική διαδρομή. Είναι δύσκολο να βρεις μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Εκεί που τα ωράρια μοιάζουν ατελείωτα, η αφοσίωση στο εκάστοτε project είναι μεγάλη, και ταυτόχρονα ο χρόνος για να δεις φίλους και γνωστούς είναι περιορισμένος.

Όμως ταυτόχρονα οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου και το γενικότερο δίκτυο, παίζουν τον ρόλο τους. Είναι αυτοί που θα σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές, και θα σε βοηθήσουν να δεις πράγματα που εσύ ενδεχομένως δεν βλέπεις. Το Thrive Global έφτιαξε μια λίστα. Σε αυτή βλέπουμε τους 3 τύπους ανθρώπων που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να έχει δίπλα του, για να φτάσει στην επιτυχία.

1# Ο καλύτερος φίλος: Οι επιχειρηματίες συνήθως χτίζουν ένα προφίλ του «το έχω υπό έλεγχο». Πάντα. Όμως χρειάζεται κάποιες στιγμές να είσαι εντελώς ειλικρινής ή να δείχνεις ακόμα και ευάλωτος. Αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι πολύ. Είναι ο καλός φίλος που θες μαζί σου στη διαδρομή.

2# Ο ρομαντικός σύντροφος: Θα έχεις παρατηρήσεις ότι οι περισσότεροι πετυχημένοι επιχειρηματίες έχουν ένα κοινό. Είναι χρόνια παντρεμένοι και έχουν μια γενικά ήσυχη προσωπική ζωή. Μάλλον βοηθά στο να ισορροπούν ανάμεσα στην έντονη επαγγελματική καθημερινότητα.

3# Ο μέντορας- coach: Οι επιχειρηματίες μπορεί να κάνουν μεγάλα σχέδια, όμως συχνά το περιβάλλον που έχουν γύρω τους δεν πιστεύει στα σχέδια τους. Έχοντας όμως έναν καλό μέντορα μπορείς να αλλάξεις το παιχνίδι. Είναι αυτός που θα πιστέψει σε εσένα, και θα είναι πιθανότατα γνώστης του πεδίου στο οποίο κινείσαι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + two =