αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι 3 στρατηγικές που με βοήθησαν να χτίσω 13 πηγές εισοδήματος»: Εξηγεί ένας επιχειρηματίας

«Οι 3 στρατηγικές που με βοήθησαν να χτίσω 13 πηγές εισοδήματος»: Εξηγεί ένας επιχειρηματίας

Μάλλον το έχεις ήδη ακούσει: Οι περισσότεροι μεγάλοι επιχειρηματίες έχουν αρκετές πηγές εισοδήματος. Αλλά πως τα καταφέρνουν;

O Maurice Pennington είναι επιχειρηματίας εδώ και 10 χρόνια, μαζί με την γυναίκα του. Η πιο συχνή ερώτηση που του κάνουν; «Πώς μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα, χωρίς να προσθέσετε περισσότερη δουλειά, περισσότερες ώρες και περισσότερη προσπάθεια σε αυτό που ήδη εστιάζετε full-time;».

Ο ίδιος απαντά με μία φράση: Πολλαπλές ροές εισοδήματος. Και πως γίνεται αυτό; Ο Maurice Pennington σε άρθρο του στο Entrepreneur.com παραθέτει 3 στρατηγικές που τον βοήθησαν να χτίσει 13 πηγές εισοδήματος.

Βρείτε πηγές παθητικού εισοδήματος χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν

«Το κλειδί σε αυτήν την προσέγγιση είναι να μπορείτε να δείτε ευκαιρίες μέσα στα ‘κενά’ των τρεχουσών προσφορών που έχετε για τις υπηρεσίες σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια προσφορά entry-level και μια προσφορά high-level, υπάρχει κάτι που μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιάμεσα; Ίσως υπάρχει μια υβριδική επιλογή που μπορεί να αναπτυχθεί για να καλύψει τις ανάγκες εκείνων που βρίσκονται ανάμεσα στις δύο προσφορές σας», λέει ο Maurice. Κάπως έτσι θα προκύψει μία ακόμα πηγή εισοδήματος.

Προωθήστε τις προσφορές σας

Απαιτείται ένας τόνος χρόνου και ενέργειας για να στέλνετε συνεχώς cold emails και μηνύματα ή να κάνετε κλήσεις για να προωθήσετε για μια νέα προσφορά. Είναι σημαντικό να κοιτάξετε μέσα στο υπάρχον κοινό σας, να προσδιορίσετε τις ανάγκες του, να αναπτύξετε μια λύση που να αντιμετωπίζει άμεσα τα ‘σημεία πόνου’ του και να του την παραδώσετε αμέσως. Έτσι η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη και άμεση, αφού θα απευθυνθείς σε μια ήδη χτισμένη βάση πελατών σου.

Αναπτύξτε επιχειρηματικές προσφορές χωρίς να αφιερώσετε άφθονο χρόνο

Είμαστε όλοι ήδη πολύ απασχολημένοι, οπότε δεν θέλουμε να προσθέσουμε… και άλλα στο πιάτο μας. Ο ευκολότερος τρόπος για να προσδιορίσετε πού μπορείτε να βρείτε ευκαιρίες για να προσθέσετε έσοδα στην επιχείρησή σας είναι να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα. «Θα εκπλαγείτε με το πόσα αποκαλύπτονται όταν κάνετε απογραφή των δυνατών σημείων και των αδυναμιών σας, ενώ δίνετε προσοχή στη μεγιστοποίηση των ευκαιριών και στην ελαχιστοποίηση των απειλών. Αυτό δεν είναι το ίδιο με το να “προσθέσετε περισσότερα στο πιάτο σας” ⁠— στην πραγματικότητα είναι να βρείτε έναν τρόπο να βελτιστοποιήσετε τις τρέχουσες λειτουργίες, να αυτοματοποιήσετε κομμάτια που δεν χρειάζονται σωματική προσπάθεια και να εισάγετε επιλογές για να συνδεθείτε τους πελάτες σας εκεί που βρίσκονται» εξηγεί ο businessman.

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 4 =