αρχικηVIRALΟι 3 κινήσεις που κάνουν οι ψυχαναγκαστικοί πριν φύγουν από το σπίτι

Οι 3 κινήσεις που κάνουν οι ψυχαναγκαστικοί πριν φύγουν από το σπίτι

Θα έχεις ακούσει για τους ψυχαναγκαστικούς ανθρώπους που… μετράνε τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο όταν περπατούν. Τώρα θα δούμε κάτι διαφορετικό. Είναι μερικές κινήσεις που κάνουν οι ψυχαναγκαστικοί άνθρωποι πριν φύγουν από το σπίτι. Παρακάτω θα δεις 3 από αυτές. Μήπως συνηθίζεις να τις κάνεις και εσύ; Τότε ίσως, λέμε ίσως, να ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.

Τσεκάρεις τον θερμοσίφωνα

Μπορεί να είναι χειμώνας, μπορεί όμως να είναι και Ιούλιος και να μην υπάρχει πιθανότητα καν να τον είχες ανάψει, δεν σε απασχολεί! Βγαίνεις, κλειδώνεις, μπαίνεις πάλι για να τσεκάρεις αν έχεις ξεχάσει ανοιχτό τον θερμοσίφωνα. Μεγάλο άγχος.

Ισιώνεις κάδρα και μαξιλάρια

Πας να φύγεις, ανοίγεις τη πόρτα και με την άκρη του ματιού σου βλέπεις εκείνο το κάδρο που είναι λίγο στραβό. Κλείνεις πόρτα, ισιώνεις ότι κάδρο, κορνίζα, καναπέ, χαλάκι, πατάκι υπάρχει στο χώρο και κλείνεις καλά όλα τα ντουλάπια. Ναι μάλλον είσαι ψυχαναγκαστικός!

Ηλεκτρικές συσκευές

Πιστολάκι, σίδερο, ισιωτική, φούρνος ή κάποιο φως. Όλα αυτά πρέπει να τσεκαριστούν πολλές φορές. Υπάρχει περίπτωση να ξανά ανέβεις σπίτι ενώ βρίσκεσαι στο αυτοκίνητο. Πάντα έχεις το άγχος μήπως έχεις ξεχάσει κάτι ανοιχτό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − eight =