αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 3 κινήσεις- κλειδιά για να οργανώσει το 24ωρο του ένας επιχειρηματίας (και να μην σπαταλά χρόνο)

Οι 3 κινήσεις- κλειδιά για να οργανώσει το 24ωρο του ένας επιχειρηματίας (και να μην σπαταλά χρόνο)

Μπορεί να είσαι και εσύ από αυτούς που «δεν προλαβαίνουν» σε μόνιμη βάση. Όμως μάντεψε: η ημέρα έχει 24 ώρες για όλους. Και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Τι μπορείς να κάνεις όμως από τη μεριά σου; Να διαχειριστείς καλύτερα τον χρόνο σου.

Ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας ή startupper, είναι πιο πιθανό να «πνιγείς» μέσα στην ημέρα σου. Αφού έχεις πολλά tasks να ολοκληρώσεις. Το It’s Possible θα σου παραθέσει 3 «γρήγορα» tips για να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου.  Νο1: Παίζει ρόλο τι κάνεις όταν… βαριέσαι. Ασε στην άκρη το κινητό και το scrollάρισμα στο FB. Όταν νιώθεις ότι «δεν έχεις κάτι να κάνεις», καλύτερα πάρε ένα επαγγελματικό τηλέφωνο για να το βγάλεις από τη μέση ή διάβασε ένα βιβλίο.

Δευτερον, μην δημιουργείς απλά to-do λίστες. Ναι, αυτές για τις οποίες έχεις διαβάσει σε πολλά άρθρα. Το κλειδί εδώ είναι να καθορίσεις από πριν και το χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο θα ολοκληρώσεις το κάθε task που βάζεις στο πρόγραμμα σου.

Τρίτος, βάλε και τον… εξωτερικό παράγοντα στο παιχνίδι. Χρησιμοποίησε έναν φίλο ή ένα App οργάνωσης χρόνου, που δεν θα σε αφήνει να… παραστρατήσεις. Αν π.χ. κάτσεις με τις ώρες να βλέπεις Game of Thrones θα υπάρχει κάποιος να σου χτυπήσει ένα «κουδούνι» και να σε επαναφέρει στον παραγωγικό δρόμο.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =