αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, για να καταλάβεις αν η καριέρα σου είναι στο σωστό μονοπάτι

Οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, για να καταλάβεις αν η καριέρα σου είναι στο σωστό μονοπάτι

Υπάρχουν δύο βασικοί δρόμοι για να γίνεις επιτυχημένος: Πρώτον, να κάνεις ότι κάνουν και οι άλλοι, αλλά να το κάνεις καλύτερα. Δεύτερον, να κάνεις ότι δεν κάνουν οι άλλοι. Είτε επιλέξεις το ένα, είτε το άλλο, αυτή είναι η αρχή της διαδρομής. Στην συνέχεια, για να καταλάβεις αν είσαι στο σωστό μονοπάτι, πρέπει να κάνεις 3 βασικές ερωτήσεις στον εαυτό σου, όπως σημειώνει το inc.com.

1# Είναι η καριέρα που θέλεις;

2# Παίρνεις τα χρήματα που θέλεις;

3# Έχεις καλές σχέσεις με τους διευθυντές σου;
(ή τους συνιδρυτές, αν είσαι επιχειρηματίας)

Εδώ πρέπει να απαντήσεις «ναι» και στις 3 ερωτήσεις. Αν η απάντηση έστω σε μια από αυτές, είναι «όχι», τότε μάλλον κάτι πρέπει να αλλάξεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι βέβαια, δεν κάνουν αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό τους, και αναλώνονται στην καθημερινή ρουτίνα. Κάθε ημέρα. Ξυπνούν ντύνονται, πάνε στην δουλειά. Και μετά πάλι το ίδιο.

Αξίζει να κοντοσταθείς για λίγο, και να ρωτήσεις τον εαυτό σου τις παραπάνω ερωτήσεις. Αν αποδειχτεί ότι είσαι χαρούμενος με την δουλειά που κάνεις τώρα, συνέχισε να την κάνεις. Αν οχι, τότε εξέτασε τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις μονοπάτι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − eighteen =