αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 3 επενδύσεις που πρέπει να κάνει νωρίς ένας επιχειρηματίας

Οι 3 επενδύσεις που πρέπει να κάνει νωρίς ένας επιχειρηματίας

Πριν λίγο καιρό, ο Elon Musk ανακοίνωσε ξαφνικά ότι αγόρασε το domain X.com. Για την ακρίβεια, το ξανά πήρε στην κατοχή του, αφού ήταν το domain που αντιστοιχούσε στην εταιρία που είχε ιδρύσει κάποτε ο ίδιος, πριν την PayPal. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι ακριβώς θέλει να κάνει με αυτό ο γνωστός businessman. Το σίγουρο είναι ότι είδε μια ευκαιρία και αποφάσισε να επενδύσει εκεί.

Μπορεί να μη χρειάζεται όλοι οι νέοι επιχειρηματίες να επενδύουν… σε domains. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές επενδύσεις που είναι πιο απλές και χρειάζεται να τις κάνουν νωρίς. Έτσι ώστε να αυξήσουν άμεσα στην αξία της εταιρίας τους και παράλληλα να στοχεύσουν στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. Δες παρακάτω τις 3 επενδύσεις τέτοιου τύπου, που προτείνει το αμερικανικό Entrepreneur.com.

1- Επένδυσε σε ανθρώπους: Το βασικά πράγμα στο ξεκίνημα της επιχείρησης σου, είναι να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις τώρα όλη την ομάδα. Πρέπει όμως να βρεις κάποια βασικά μέλη, που θα βοηθήσου στην ανάπτυξη του project σου.

2- Πέρασε χρόνο προετοιμάζοντας την ομάδα για την επιτυχία: Αφού βρεις τους σωστούς ανθρώπους, είναι σημαντικό να περάσεις χρόνο μαζί τους, προετοιμάζοντας τους για το πως θα πετύχουν τους στόχους. Εξήγησε τους τι ακριβώς περιλαμβάνει το προϊόν ή η τεχνολογία που λανσάρει η εταιρία. Και το όραμα σου γύρω από αυτό. Επίσης, εξήγησε τους την τακτική που θα ακολουθήσει η εταιρία.

3- Επένδυσε σε τεχνολογικά εργαλεία: Πλέον υπάρχουν τεχνολογικά εργαλεία που μπορούν να κάνουν τη λειτουργία της επιχείρησης σου καλύτερη. Δες ποια σου ταιριάζουν και χρησιμοποίησε τα από την αρχή. Μπορεί ένα τέτοιο εργαλείο να είναι το Cloud ή το Slack.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =