αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι 20άριδες είναι… πολύ σοβαροί. Πρέπει να πειραματιστούν περισσότερο»: Η συμβουλή του συνιδρυτή του Flickr

«Οι 20άριδες είναι… πολύ σοβαροί. Πρέπει να πειραματιστούν περισσότερο»: Η συμβουλή του συνιδρυτή του Flickr

Ο Daniel Stewart Butterfield είναι σήμερα 43 χρονών. Στους περισσότερους μπορεί να μην λέει κάτι το όνομα του. Με μια απλή αναζήτηση στο Google όμως, θα καταλάβεις ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει καταγράψει τα δικά του success story. Δύο μάλιστα. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τα Flickr και Slack. Πρόκειται για δύο από τις πιο πετυχημένες ιντερνετικές πλατφόρμες που έχουμε δει.

Ο ίδιος έχει μιλήσει για το πως κινούνται οι 20χρονοι στην εποχή μας. Αλλά και το λάθος που κάνουν. «Μερικοί άνθρωποι ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους, σε πολύ μικρή ηλικία. Αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες να το πετύχουν» λέει αρχικά ο γνωστός επιχειρηματίας, όπως διαβάζουμε σε άρθρο του Business Insider.

Και συνεχίζει: «Αισθάνομαι ότι οι νέοι άνθρωποι μέχρι τα μέσα των 20s τους, είναι πολύ σοβαροί. Θέλουν να αισθάνονται ότι έχουν πετύχει πολλά σε μικρή ηλικία. Και όχι απλά να ξεχωρίσουν σε κάτι». Με τον Daniel Stewart Butterfield να συμβουλεύει: «Προσπαθώ να τους ωθώ προς μια πιο πειραματική στάση». Με απλά λόγια, λέει ότι οι νέοι σε τέτοιες ηλικίες δεν έχουν πολλά να χάσουν και δεν πρέπει να αγχώνονται για το αποτέλεσμα. Αντίθετα, πρέπει να κάνουν τολμηρές επιλογές και να πάρουν μεγάλα ρίσκα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =