αρχικηVIRALΟι χιονάνθρωποι που… τρόμαξαν τον Μπαράκ Ομπάμα

Οι χιονάνθρωποι που… τρόμαξαν τον Μπαράκ Ομπάμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε κάποτε αποκαλύψει το πόσο πολύ αντιπαθεί και τρομάζει με τους χιονάνθρωπους. Μάλιστα η Μισέλ είχε «απειλήσει» να φέρει έναν στο υπνοδωμάτιο και ο πρόεδρος είχε απαντήσει με «απειλές» να μετακομίσει.

Τελικά, το προσωπικό του Λευκού Οίκου αποφάσισε να κάνει μερικές φάρσες, βοηθώντας τον επίσημο φωτογράφο Πιτ Σούζα (τον άνθρωπο που έβγαλε τις φωτογραφίες από την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα) να βγάλει μία από τις τελευταίες φωτογραφίες του 44ου προέδρου των ΗΠΑ, προτού αποχωρήσει.

Ο ίδιος εξήγησε στο Instagram:

«Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες υπάρχουν τρεις χιονάνθρωποι στον Κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου και όλοι αστειευόμαστε για το πώς θα έπρεπε να τους μετακινούμε κάθε μέρα πιο κοντά στο Οβάλ Γραφείο για να δούμε αν κάποιος θα το προσέξει.

Μετά συνειδητοποιήσαμε ότι έχουν πολύ βάρος για να τους σηκώσουμε. Αλλά σήμερα το πρωί -λίγο προτού ο πρόεδρος μπει στο Γραφέιο- με την βοήθεια του προσωπικού (δεν θα αποκαλύψω ποιοι) τούς μετακινήσαμε, ώστε ο κάθε χιονάνθρωπος να κοιτά από ένα παράθυρο του Οβάλ Γραφείου.»

Ο στόχος ήταν να τρομάξουν τον Ομπάμα. Με έναν τρόπο το κατάφεραν».

Πηγή: in.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =