αρχικηVIRALΟι Φινλανδοί έφτιαξαν… ξενοδοχείο πάνω σε έλκηθρο (ΦΩΤΟ)

Οι Φινλανδοί έφτιαξαν… ξενοδοχείο πάνω σε έλκηθρο (ΦΩΤΟ)

Ένα λιλιπούτειο κινητό «ξενοδοχείο» άνοιξε τις πύλες του στην Φινλανδία. Ο λόγος για ένα ξενοδοχείο που έχει τοποθετηθεί πάνω σε ένα έλκηθρο και έχει τη δυνατότητα να ρυμουλκείται από ένα snowmobile, με στόχο να προσφέρει μια ιδιαίτερη διαδρομή στους επισκέπτες χαζεύοντας και απολαμβάνοντας τη μαγεία του Βόρειου Σέλατος.

H καμπίνα χωράει δύο άτομα, έχει πλάτος 8 μέτρα, μήκος 4,5 μέτρα και ύψος 6,5 μέτρα. Στο εσωτερικό της υπάρχουν όλες οι απαραίτητες παροχές, όπως ένα άνετο κρεβάτι, ένα μικρό τραπέζι, μια σόμπα που προσφέρει ζεστασιά και μια τουαλέτα εξωτερικού χώρου.

Όπως θα περίμενε κανείς, την εντύπωση κλέβει η διάφανη οροφή της καμπίνας, που επιτρέπει στους επισκέπτες να ξαπλώσουν και να θαυμάσουν τα φώτα και τα χρώματα του Βόρειου Σέλατος.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν τρία τέτοιου τύπου μικρά κινούμενα «ξενοδοχεία», που βρίσκονται στο Kilpisjärvi, ένα απομακρυσμένο χωριό στη βόρεια Φινλανδία. Η τοποθεσία για να κάνει κανείς μια βόλτα πάνω στο ξενοδοχείο-έλκηθρο είναι ιδανική καθώς η φωτορύπανση δεν έχει κάνει την εμφάνισή της.

Μακριά από τα φώτα της πόλης οι επισκέπτες έχουν μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνο τον φινλανδικό ουρανό αλλά και τη ομορφιά και τη γαλήνη που αποπνέουν οι πεδιάδες της Αρκτικής.

Perierga.gr - Ένα... κινητό ξενοδοχείο πάνω σε έλκηθρο!

Perierga.gr - Ένα... κινητό ξενοδοχείο πάνω σε έλκηθρο!

Πηγή: perierga.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − nine =