αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι τρεις νέοι που επέλεξαν να μείνουν στην Ελλάδα, και τώρα βραβεύτηκαν παγκοσμίως για το 2in1 backpack τους

Οι τρεις νέοι που επέλεξαν να μείνουν στην Ελλάδα, και τώρα βραβεύτηκαν παγκοσμίως για το 2in1 backpack τους

Μια σημαντική διάκριση έλαβαν οι Artpeckers. «Με πολλή χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότιη συμμετοχή της ομάδας μας στον Διεθνή διαγωνισμό Α’Design Award, με το Two In One Backpack, βραβεύτηκε μετο IRON A’ Design Award, στην κατηγορία Fashion and Travel Accessories Design Award. H αξιολόγηση έγινε από μια παγκόσμιας επιρροής κριτική επιτροπή αποτελούμενη από καταξιωμένους επιστήμονες, διακεκριμένος εκπροσώπους του τύπου, επαγγελματίες σχεδιαστές και έμπειρους επιχειρηματίες που έδωσαν μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, καθώς βαθμολογούσαν την κάθε καταχώρηση», τονίζει η ομάδα.

Τα A’ Design Award & Competition είναι παγκοσμίως τα μεγαλύτερα και πιο ευρέως διαδεδομένα βραβεία σχεδιασμού και παρουσιάζονται κάθε χρόνο στην Ιταλία.

Ποιοι είναι όμως οι Artpeckers; Πρόκειται για τους Κίμων Γκολογκίνα, Έλλη Γκολογκίνα και Δημήτρη Σεργεντάκη. Οι οποίοι έμεινα στην Ελλάδα… την τελευταία στιγμή, δημιούργησαν το δικό τους brand με αξεσουάρ και η συνέχεια μάλλον τους δικαιώνει.

«Κυριολεκτικά με τα διαβατήρια στο χέρι, λίγο πριν πάρουμε την τελική απόφαση, μετά από μία πολύωρη συζήτηση σε ένα καφέ της Θεσσαλονίκης, καταλήξαμε ότι αυτό που εκείνη τη στιγμή ήταν σωστό να γίνει για να νιώσουμε καλά απέναντι στους εαυτούς μας, δεν ήταν η φυγή μας στο εξωτερικό, αλλά το να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για κάτι καινούργιο και διαφορετικό», έλεγαν οι ίδιοι σε συνέντευξη τους στο It’s Possible το 2017.

«Νιώσαμε ότι έπρεπε να ανατρέψουμε το κλίμα και να αναγεννηθούμε μέσα από τη δημιουργία και την παραγωγικότητα. Εκείνη τη νύχτα γεννήθηκαν οι Artpeckers», συμπληρώνουν οι ίδιοι.

Τι περιλαμβάνει το brand, όπως εξηγούν: «Αφού οι Arpeckers είναι μια ομάδα που έμεινε στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε και οι δημιουργίες της να μην έχουν σχέση με Ελλάδα. Έτσι αποφασίσαμε να διαδώσουμε μέσω των δημιουργιών μας εικόνες και ιστορίες από τη χώρα μας προσαρμοσμένες σε καθημερινά αξεσουάρ. Mέχρι τώρα έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει δύο συλλογές. Η πρώτη συλλογή μας είναι η Twelve, όπου εμπνευσμένοι από τα σύμβολα των θεών του Ολύμπου μεταφέρουμε σε ξύλινα κοσμήματα, ξύλινα σημειωματάρια, υφασμάτινες τσάντες με ξύλινη λεπτομέρεια και υφασμάτινα clutches, εντυπωσιακές ιστορίες από την ελληνική μυθολογία. Η δεύτερη σειρά μας είναι η Heptagon, που εμπνευσμένοι από την τεχνική της ‘’νεύσεως’’του Αρχιμήδη, σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε σύμβολα τύχης βασισμένα στο επτάγωνο. Εδώ μπορείτε να βρείτε επίσης ξύλινα κοσμήματα, τσάντες από κετσέ – 100% φυσικό μαλλί- με ξύλινη λεπτομέρεια και αντικείμενα διακόσμησης από ξύλο συνοδευόμενα από την αντίστοιχη ιστορία».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =