αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι τρεις άνθρωποι που θέλουν να αγοράσουν το ιστορικό περιοδικό TIME

Οι τρεις άνθρωποι που θέλουν να αγοράσουν το ιστορικό περιοδικό TIME

Το περιοδικό TIME είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε, μετρά ήδη 93 ολόκληρα χρόνια κυκλοφορίας. Πολλοί εκτιμούν, ότι έχει φτάσει πλέον η ώρα να κάνει την μεγάλη κίνηση και να μεταβεί στην ψηφιακή εποχή. Κάπου εδώ, μπαίνουν στην ιστορία τρεις άνθρωποι, που φαίνεται ότι θέλουν να αγοράσουν το ιστορικό περιοδικό.

Ποιοι είναι αυτοί; Πρώτος, είναι ο Len Blavatnik. Ένας επενδυτής το χαρτοφυλάκιο του οποίου, όπως σημειώνει το Recode.net, περιλαμβάνει εταιρίες χημικών προϊόντων και ακινήτων. Πρόσφατα μπήκε και στο κομμάτι της ψυχαγωγίας μέσω της Warner Music Group.

Δεύτερος της ομάδας των αγοραστών, είναι ο Edgar Bronfman Jr. Προέρχεται από πλούσια οικογένεια και μέχρι τώρα έχει κάνει επενδύσεις στον τομέα τις μουσικής και των ταινιών. Είχε στην κατοχή του την Warner Music, μέχρι αυτή να πωληθεί το 2011 στον άνθρωπο για τον οποίο μιλάγαμε πριν μερικές γραμμές. Τρίτος, ο Ynon Kreiz. Ο ίδιος είναι επενδυτής και επίσης κατείχε διευθυντικές θέσεις σε εταιρίες ψυχαγωγίας. Είχε στην κατοχή του την Maker Studios και την πούλησε στην Disney προς 670 εκατ. δολάρια.

Τι κοινό έχουν οι τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι: Κανείς δεν έχει εμπειρία στην έκδοση περιοδικών.

Παρόλα αυτά, δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν το μεγάλο deal. Σύμφωνα μάλιστα με την New York Post, η ομάδα των τριών κατέθεσε πρόσφατα επίσημη πρόταση στην Time Inc, για να την εξαγοράσει. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή. Σημειώνεται ότι η Time Inc, περιλαμβάνει πολλά γνωστά brand names, όπως το TIME, το People και το Sports Illustrated.

Είναι πολύ πιθανό, ότι οι τρεις φιλόδοξοι επενδυτές θα επιστρέψουν, για να κάνουν δική τους την εταιρία. Θεωρούν, ότι μπορούν να οδηγήσουν την επιχείρηση στην «επόμενη ημέρα». Δηλαδή να γίνει η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. Μένει να δούμε, πως θα εξελιχτεί αυτό το ενδιαφέρον story…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =