αρχικηVIRALΟι σειρές και ταινίες του Netflix που μπορείς να δεις δωρεάν μέσα στην καραντίνα

Οι σειρές και ταινίες του Netflix που μπορείς να δεις δωρεάν μέσα στην καραντίνα

Αν είσαι από αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν μερικές σειρές του Netflix δωρεάν μέσα στην καραντίνα, υπάρχει τρόπος. Νόμιμα, και χωρίς να πληρώσεις συνδρομή ή να κάνεις εγγραφή. Πως; Μέτα από την λειτουργία «Watch Free» που έχει το Netflix. Εκεί μπορείς να παρακολουθήσεις μια σειρά από προγράμματα της πλατφόρμας, και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις το play. Ενώ υπάρχει και δυνατότητα για Ελληνικούς υπότιτλους.

Στον κατάλογο με τις δωρεάν ταινίες περιλαμβάνονται το πολύ επιτυχημένο Bird Box με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Μπούλοκ. Επίσης, διατίθεται η κωμωδία Murder Mystery με πρωταγωνιστές τον Άνταμ Σάντλερ και την Τζένιφερ Άνιστον. Αλλά και το εξαιρετικό The Two Popes με τον σπουδαίο Άντονι Χόπκινς.

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές, θα βρείτε το διάσημο Stranger Things, το ενδιαφέρον When They See Us, το Grace and Frankie, το Love is Blind, το Elite που έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές σε νεαρές ηλικίες, αλλά και το Boss Baby για τους μικρούς μας φίλους.

Οι περιορισμοί του Watch Free

Οι ταινίες είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρονται σε ανάλυση 1080p και ψηφιακό πεντακάναλο ήχο. Όχι όμως σε εικόνα 4Κ και ήχο υψηλής ποιότητας, για τα οποία θα πρέπει κανείς να έχει συνδρομή. Ακόμη, όσον αφορά τις σειρές, διαθέσιμο δωρεάν είναι μόνο το πρώτο επεισόδιο. Για να παρακολουθήσετε και τα επόμενα χρειάζεται εγγραφή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × five =