αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι πωλήσεις του Huawei Honor 8 ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο

Οι πωλήσεις του Huawei Honor 8 ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο

H Huawei μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη για ένα ακόμη success story που αφορά μία συσκευή της, καθώς το Honor 8 από τον Ιούλιο που έκανε το ντεμπούτο στην Κίνα μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερες από 1.5 εκατομμύριο συσκευές. Ο αντιπρόεδρος του Honor sub-brand, Zhao Ming, ανακοίνωσε τα “ευχάριστα νέα” σε ένα ειδικό press event που διεξήχθη πρόσφατα και που ουσιαστικά τονίστηκε η δυναμική της σειράς Honor.

Όπως αναφέρει το Digitallife.gr, πρόκειται για ένα πραγματικά πανίσχυρο smartphone το οποίο έρχεται με οθόνη στις 5.2 ίντσες (με ανάλυση στα 1080×1920 pixels), ενώ παράλληλα ξεχωρίζει για το μεταλλικό design, το οποίο φανερώνει την υψηλή ποιότητα κατασκευής του.

Όσον αφορά το εσωτερικό του, στην καρδιά του βρίσκεται ένα ισχυρό Kirin 950 chipset, το οποίο συνοδεύεται από 3 ή 4GB RAM, με τους υποψηφίους να επιλέγουν ανάμεσα σε μοντέλα με 32 ή 64GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, η συσκευή της Huawei έρχεται με main sensor στα 12MP (dual-camera setup), ενώ η μπροστινή selfie cam προσφέρει ανάλυση στα 8MP με την χωρητικότητα της μπαταρίας του να ανέρχεται στα 3000mAh (με δυνατότητα fast-charging). Τέλος, η πρόταση της Huawei φοράει το λειτουργικό Android Marshmallow 6.0 με το EMUI 4.1 UI. Η τιμή του Honor 8 ξεκινάει από τα 399 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 10 =