αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι πρώτες φωτογραφίες του «next generation» Nokia 3310

Οι πρώτες φωτογραφίες του «next generation» Nokia 3310

Τις τελευταίες ημέρες η είδηση διαδίδεται και σχολιάζεται στα social media με… μεγάλη ταχύτητα. Το θρυλικό Nokia 3310 επιστρέφει και ήδη πολλοί χρήστες (ειδικά όσοι έχουν μεγαλώσει κάπου στις αρχές των ’00s) δηλώνουν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να αγοράσουν την νέα συσκευή.

Τώρα έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες, του «next generation» 3310. Και είναι κάπως διαφορετικό από το κλασικό μοντέλο. Συγκεκριμένα, το νέο 3310 διαθέτει έγχρωμη οθόνη 2.4 ιντσών, κάμερα 2 MP και θύρα για κάρτα microSD.

Αλλαγές βλέπουμε και στο εξωτερικό μέρος του κινητού. Η συσκευή είναι ελαφρύτερη και λεπτότερη από το παλιό μοντέλο. Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν εδώ και λίγες ώρες, το νέο 3310 είναι πιο πολύχρωμο. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα, όπως το κίτρινο, το κόκκινο και το σκούρο μπλε.

Η Nokia και η εταιρία που τρέχει πλέον το brand της στα κινητά, HMD, έχουν συμπεριλάβει και μια καινούργια έκδοση του γνωστού παιχνιδιού «Snake». Παρούσα είναι και η γνωστή, δυνατή μπαταρία του κινητού. Συγκεκριμένα, η μπαταρία του θα διαρκεί περίπου 31 ημέρες, σε κατάσταση standby, όπως σημειώνει το αμερικανικό site The Verge. Ενώ σε κατάσταση ομιλίας, θα έχει διάρκεια 22 ώρες.

Βέβαια, αυτές οι επιδώσεις οφείλονται κυρίως στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ basic κινητό, στο οποίο θα γίνεται μόνο ένα βασικό σερφάρισμα στο ίντερνετ και δεν θα μπορείτε εύκολα να «φάτε» μπαταρία σε πλατφόρμες όπως το Facebook ή το Instagram. Ούτε να παίξετε εξελιγμένα mobile games. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2017 και θα κοστίζει 49 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 1 =