αρχικηΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΟι πετσέτες made in Greece που στεγνώνουν άμεσα και μπορείς να τις έχεις μαζί σου φέτος το καλοκαίρι

Οι πετσέτες made in Greece που στεγνώνουν άμεσα και μπορείς να τις έχεις μαζί σου φέτος το καλοκαίρι

Γνωρίστηκαν στις πισίνες, και αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους brand θέλοντας να πάνε στο επόμενο επίπεδο την έννοια της πετσέτας. Ένα αξεσουάρ που είναι απαραίτητο άλλωστε στις πισίνες, αλλά και στις παραλίες.

Κάπως έτσι οι Γιούλη Λαρά και Στελλίνα Παναγιωτοπούλου δημιούργησαν το ελληνικό brand One Zipper. Οι ίδιες μιλούν στο It’s Possible για το πως προέκυψε η ιδέα, τι ακριβώς περιλαμβάνει η εταιρία τους, ενώ παραθέτουν και τα μελλοντικά πλάνα τους.

Καταρχήν πως γνωριστήκατε εσείς οι δύο και πως προέκυψε η ιδέα για το brand σας;

Γ.Λ: Το σημείο συνάντησής μας ήταν το νερό! Για περισσότερα από 20 χρόνια, κολύμπησα στις πισίνες όλου του κόσμου και τερμάτισα την καριέρα μου ως Ολυμπιονίκης & Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο water polo.

Σ.Π: Η γνωριμία όμως έγινε σε κάποια πισίνα της Αττικής, όπου εργαζόμουν για χρόνια ως προπονήτρια κολύμβησης. Το νερό πάντα ήταν και θα είναι το σημείο αναφοράς μας!

Γ.Λ: Είτε όμως είσαι επαγγελματίας κολυμβητής είτε ερασιτέχνης, η πετσέτα είναι απαραίτητη και η ιδέα για το brand πρόεκυψε από την ανάγκη για εξέλιξη: μία πετσέτα ελαφριά, μικρή σε μέγεθος, super απορροφητική ,με δυνατότητα να στεγνώνει άμεσα και κυρίως να εντυπωσιάζει σε χρώματα και σχέδια!

Τι περιλαμβάνει το brand που έχετε φτιάξει;

Σ.Π. : Το beach wear , πετσέτες και ponchos από microfiber, είναι αναπόφευκτα η προτεραιότητα της One Zipper. Εξελικτικά, ήρθαν και οι πετσέτες γυμναστηρίου και yoga: οι πρώτες Ελληνικές αντιολισθητικές πετσέτες με την τεχνολογία της σιλικόνης που έφεραν το στυλ στα γυμναστήρια!

Ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις και σχόλια που ακούσατε, όταν ανακοινώσατε σε φίλους και γνωστούς ότι θέλετε να ξεκινήσετε ένα τέτοιο project;

Γ.Λ: Οι φίλοι και οι γνωστοί λόγω της ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό όχι μόνο χάρηκαν αλλά μας παρότρυναν να υλοιποίησουμε αυτό το project! H πιο χαρακτηριστική αντίδραση ήταν το «επιτέλους!!», καθώς  λύθηκε οριστικά το πρόβλημα της βαριάς και μόνιμα βρεγμένης πετσέτας.

Ποια είναι η διαδικασία για να φτιαχτεί μια πετσέτα; Από την αρχική ιδέα δηλαδή, μέχρι να φτάσουμε στο τελικό προϊόν που βλέπει ο καταναλωτής

Σ.Π: για όλα μας τα προϊόντα και σε όλα τα στάδια παραγωγής, έχουμε ενεργή συμμετοχή, από την επιλογή του design έως την τελική τους διάθεσή :

H αρχή γίνεται με την επιλογή των σχεδίων καθώς το αισθητικό κομμάτι αποτελεί για μας προτεραιότητα και ο βασικός μας στόχος είναι η κάθε πετσέτα να ξεχωρίζει!

Αυτή εξάλλου είναι και η προσέγγισή μας όταν αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια custom-made παραγγελία που μας αναθέτουν.

Aκολουθεί η διαδικασία του digital print που μας εξασφαλίζει ποιότητα ανάλυσης & χρωμάτων και εξαιρετική αντοχή σε δύσκολες συνθήκες όπως το χλώριο, ο ήλιος, η θάλασσα και το καθημερινό πλύσιμο . 

H διαδικασία ολοκληρώνεται στο ραφείο, όπου με κλωστές υψηλής αντοχής και ανεξίτηλης βαφής, η πετσέτα μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση!

Στην One Zipper αποφασίσαμε όλη η αλυσίδα παραγωγής να είναι στην Ελλάδα, ώστε να υπάρχει αμεσότητα παράδοσης και ταυτόχρονα να υποστηρίζουμε τις υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις.

Το made in Greece, οφείλουμε να ταυτιστεί με το ποιοτικό και το καλαίσθητο.

Πως θα θέλατε να είναι το brand σας σε 2 χρόνια από σήμερα;

Γ.Λ.: Αυτό που θα θέλαμε, είναι η One Zipper να γίνει σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού!

Έχουμε χτίσει ήδη μια όμορφη σχέση με όσους μας εμπιστεύονται και ο κύκλος όσο πάει μεγαλώνει. Στους στόχους μας εξ αρχής είναι να επεκταθούμε και σε άλλες αγορές.. έχουμε μάθει εξάλλου  να είμαστε Παγκόσμιες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =