αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι καφέδες των Coffee Island μπαίνουν στα ράφια του My Market- Τι δήλωσε ο CEO της αλυσίδας

Οι καφέδες των Coffee Island μπαίνουν στα ράφια του My Market- Τι δήλωσε ο CEO της αλυσίδας

Η Coffee Island ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market.

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά συνεργασία της εταιρίας στο χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου, ενός Κλάδου στον οποίον η Coffee Island ξεκίνησε να δίνει δυναμικά το “παρών” τον περασμένο Ιούλιο, μέσω της συνεργασίας της με τις υπεραγορές Σκλαβενίτη.

Πλέον και χάρη στην εμπορική αυτή συμφωνία, οι καταναλωτές που επιλέγουν για τις αγορές τους τα σούπερ μάρκετ My Market θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τις κάψουλες αλουμινίου Coffee Island -και συγκεκριμένα τους δημοφιλείς κωδικούς Bliss, Affection, Euphoria και Colombia- από τα ράφια της αλυσίδας.

Μέσω του νέου εγχειρήματος, η Coffee Island προσβλέπει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand και των προϊόντων καφεκοπτείου και φυσικά στη διεύρυνση της πελατειακής της βάσης.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Coffee Island, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, δήλωσε σχετικά:


«Με γοργά αλλά σταθερά βήματα, συνεχίζουμε την πορεία εδραίωσης του brand Coffee Island και στο οργανωμένο λιανεμπόριο. H συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market μας τιμά ιδιαιτέρως και μας γεμίζει με χαρά, καθώς ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη θέση της Coffee Island στον Κλάδο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =