αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι καλύτερες καριέρες, έρχονται μέσα από καμπυλωτούς δρόμους»: Μια businesswoman παραθέτει αυτό που έχει δει

«Οι καλύτερες καριέρες, έρχονται μέσα από καμπυλωτούς δρόμους»: Μια businesswoman παραθέτει αυτό που έχει δει

Είναι αυτοί η δύσβατοι δρόμοι, γεμάτοι στροφές, που συναντάμε κυρίως όταν ανεβαίνουμε σε ένα βουνό. Με αυτούς παρομοιάζει τις καλές καριέρες, η COO της Zillow, Amy Bohutinsky. Όπως εξηγεί, πολλοί άνθρωποι εστιάζουν πλήρως στον τίτλο τους, και κάπως έτσι δημιουργούν μια εντελώς γραμμική καριέρα, η οποία στην συνέχεια δεν σου δίνει πολλές επιλογές.

Σύμφωνα με την ίδια, οι καλύτερες καριέρες έρχονται μέσα από τους καμπυλωτούς δρόμους, οι οποίοι σε κάνουν να στρίβεις δεξιά και αριστερά. Με αυτό τον τρόπο αποκτάς περισσότερη γνώση και εμπειρία.

«Οι καλύτεροι leaders έχουν τέτοια ποικίλα backgrounds, έχουν δοκιμάσει πολλά διαφορετικά πράγματα» τονίζει.

Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να φέρουν περισσότερη γνώση και εμπειρία, σε μια ηγετική θέση. Εστίασε λοιπόν στο τι νέο μπορείς να δοκιμάσεις Βρες νέους τρόπους για να κάνεις τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες.

Zillow COO: "The Best Careers Are These Crooked Roads"

Zillow COO Amy Bohutinsky encourages women beginning their journey into business to focus less on titles and more on diverse experience https://for.tn/2INksjt

Posted by Fortune on Samstag, 24. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 9 =