αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι Ισραηλινοί της Brown Hotels ελέγχουν πλέον 40 ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Οι Ισραηλινοί της Brown Hotels ελέγχουν πλέον 40 ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει το επενδυτικό της κρεσέντο στην Ελλάδα η ισραηλινή Brown Hotels, η οποία έχει πλέον εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της περισσότερα από 40 ξενοδοχεία σε Αθήνα, Σούνιο, Θεσσαλονίκη, Εύβοια, Κορινθία, Χανιά και Κέρκυρα.

Το επιχειρηματικό πλάνο των ιδρυτών της ξενοδοχειακής αλυσίδας, Λέον Αβιγκάδ και τον Νιτζάν Πέρρυ, προβλέπει τη λειτουργία 17 μονάδων με brands της εταιρείας στην ελληνική πρωτεύουσα μέχρι το 2023. Η Brown Hotels λειτουργεί ήδη τα ξενοδοχεία Brown Acropol και DAVE Red Villa στην Ομόνοια, και το Brown Ermou Athens στο Σύνταγμα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το επίσημο opening ενός ακόμη ξενοδοχείου της εταιρείας, του Lighthouse Athens (σ.σ.: το πρώην La Mirage) το οποίο επίσης βρίσκεται στην Ομόνοια.

Θα ακολουθήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα τα ξενοδοχεία Brown Spices στην Ευριπίδου, Theodor House στη Θεμιστοκλέους, House Sans Rival στη Λιοσίων και ένα ακόμη στη Λυκούργου πίσω από το Brown Acropol, τα οποία θα ενισχύσουν έτι περαιτέρω την παρουσία της Brown στην Αθήνα, με στόχο μέχρι το β’ τρίμηνο του 2022 η αλυσίδα να διαθέτει 10 ξενοδοχεία σε λειτουργία στην ελληνική πρωτεύουσα.

Την άνοιξη του 2022 η αλυσίδα θα εγκαινιάσει και το πρώτο της resort, το Brown Beach Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους στον δήμο Λουτρακίου, ένα project για το οποίο έχουν επενδυθεί περί τα 30 εκατ. ευρώ. Το 2023 αναμένεται να λειτουργήσουν τα δύο μέχρι στιγμής ξενοδοχεία που έχει η αλυσίδα κάτω από την ομπρέλα της στη Θεσσαλονίκη, καθώς και το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 179 δωματίων και σουιτών, που διαθέτει η εταιρεία στο Σούνιο, στην Πουνταζέζα, έπειτα από την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της μονάδας η οποία εδώ και αρκετά χρόνια παρέμενε κλειστή. Στη Θεσσαλονίκη η εταιρεία αναπτύσσει δύο projects, ένα στο ιστορικό ξενοδοχείο «Βιέννη» που θα διαθέτει 77 δωμάτια και ένα στην παλιά διατηρητέα καπναποθήκη, η οποία θα μετατραπεί σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Μέσα στο καλοκαίρι, μάλιστα, η Brown Hotels ενέταξε κάτω από την ομπρέλα της τα τέσσερα ξενοδοχεία του Hotels of Athens Group, το 4 αστέρων MUSEUM με δυναμικότητα 79 δωματίων και 7 σουιτών στα Εξάρχεια, το ξενοδοχείο 3 αστέρων Μy Athens στον Κεραμεικό με 55 δωμάτια, το 4 αστέρων KUBIC smart hotel, δυναμικότητας 56 δωματίων και το ιστορικό 4 αστέρων ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΝ, δυναμικότητας 56 δωματίων. Στα πιο πρόσφατα assets της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται και το Grand Bleu Beach Resort στην Ερέτρια, το οποίο θα μετονομαστεί και θα ανακαινισθεί.

Στόχος του διδύμου της Brown Hotels είναι τα ξενοδοχεία της αλυσίδας, κάποια εκ των οποίων είναι ιδιόκτητα και κάποια μισθωμένα με όρους μακροχρόνιας ενοικίασης (long-term lease), να αποτελέσουν το νέο talk of the town, καλύπτοντας τις απαιτήσεις τόσο των επισκεπτών, όσο και των κατοίκων της πόλης.

Πηγή: Euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =