αρχικηVIRALΟι θρυλικοί Power Rangers επιστρέφουν στο σινεμά και αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ

Οι θρυλικοί Power Rangers επιστρέφουν στο σινεμά και αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ

Η Lionsgate έκανε πολύ κόσμο ευτυχισμένο σήμερα αφού εκεί μέσα στο γενικότερο χαμό του New York Comic Con κυκλοφόρησε το teaser trailer του Power Rangers. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη προσπάθεια να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη αυτό το τόσο διάσημο αλλά και αρκετά ταλαιπωρημένο από την υπερβολική χρήση brand και όπως είναι φυσικό οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες.

Εδώ θα πάμε πίσω στο χρόνο και θα δούμε το ξεκίνημα των σούπερ ηρώων, με το teaser να μας βάζει σ’ ένα αλά Breakfast Club κλίμα, όπου παρακολουθούμε τους χαρακτήρες να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν θέματα της καθημερινότητάς τους. Πέντε συνηθισμένα παιδιά που πάνε σχολείο στη μικρή πόλη Angel Grove που δεν έχουν ιδέα πως πολύ σύντομα θα πρέπει να βάλουν την στολή για να σώσουν τον κόσμο από μία εξωγήινη απειλή.

Όπως σημειώνει το Digitallife.gr, τους Power Rangers αποτελούν οι Dacre Montgomery (A Few Less Men), RJ Cyler (Me and Earl and the Dying Girl), Naomi Scott (The 33), Becky G (Empire), Ludi Lin (Monster Hunt) ενώ η Elizabeth Banks (Pitch Perfect, The Hunger Games franchise) θα ερμηνεύσει την villain Rita Repulsa.

Ο Dean Israelite έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο John Gatins (Kong: Skull Island, Real Steel). Το Power Rangers αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2017.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 2 =