αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι εποχές που έλεγες «Ζω σε μια μικρή πόλη», σαν δικαιολογία, έχουν τελειώσει: Ένας businessman μιλά για το νέο τοπίο

Οι εποχές που έλεγες «Ζω σε μια μικρή πόλη», σαν δικαιολογία, έχουν τελειώσει: Ένας businessman μιλά για το νέο τοπίο

Το έχουμε ξανά πει και εδώ στο It’s Possible: Πλέον ένα επιχειρηματικό success story μπορεί να ξεκινήσει από οπουδήποτε. Ακόμα και από μια μικρή χώρα, ένα απομονωμένο χωρίο ή μια κακή γειτονιά. Οι νέες τεχνολογίες έχουν παίξει τον ρόλο τους σε αυτό. Έχουν αλλάξει το τοπίο. Πλέον, μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου ιντερνετική πλατφόρμα μέσα σε ελάχιστο χρόνο, να προσπαθήσεις να την αναπτύξεις και να έχεις χρήστες- πελάτες- αναγνώστες, από την άλλη άκρη του κόσμου.

Σε αυτή ακριβώς την παραδοχή, εστιάζει ο πετυχημένος επιχειρηματίας και οικονομικός σύμβουλος, Patrick Bet David. «Οι ημέρες που χρησιμοποιούσες το ‘ζω σε μια μικρή πόλη’, σαν δικαιολογία για να μην κερδίσεις, έχουν τελειώσει», τονίζει ο ίδιος.

Και συνεχίζει: «Ο κόσμος έχει αλλάξει».

«Κάθε μικρή πόλη, έχει πρόσβαση στους ίδιους 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους σήμερα», εξηγεί. Όλο το παιχνίδι στηρίζεται στο αν καταφέρεις να λύσεις ένα σημαντικό πρόβλημα και αν κάνεις την ζωή των ανθρώπων καλύτερη. Οπότε, ακόμα κι αν ζεις στην Ελλάδα της κρίσης, ένα πράγμα έχεις να κάνεις: Απλά ξεκίνα. Και προσπάθησε να βελτιώνεσαι βήμα- βήμα.

Times have changed and that’s a good thing.

Posted by Patrick Bet-David on Dienstag, 13. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 8 =