αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι επενδύσεις μας θα φτάσουν το 1 δισ. ευρώ μέχρι το 2019» λέει ο CEO της Ελληνικός Χρυσός

«Οι επενδύσεις μας θα φτάσουν το 1 δισ. ευρώ μέχρι το 2019» λέει ο CEO της Ελληνικός Χρυσός

«Παράγουμε αξία για τη χώρα» με επενδύσεις που θα φτάσουν το 1 δισ. ευρώ έως το 2018-19, ανέφερε κατά την ομιλία που παρέθεσε στο συνέδριο του Economist για τη βιωσιμότητα ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού Χρυσού Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι από τα 600 εκατ. ετήσιου τζίρου της εταιρείας το 30% θα καταλήγει στα κρατικά ταμεία.

Όπως είπε, η δραστηριότητα της εταιρείας βασίζεται στο τρίπτυχο: προστασία του περιβάλλοντος, ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και έμπρακτο ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η μεταλλευτική δραστηριότητα βρίσκεται στο DNA της περιοχής, η οποία -όπως είπε- στηρίζει την αντίστοιχη επένδυση, εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος επεσήμανε ότι στα έργα της εταιρείας απασχολούνται περισσότεροι από 200 επιστήμονες, το 70% των οποίων προέρχεται από την περιοχή, και πρόσθεσε ότι στον τομέα της προστασίας των εργαζομένων εφαρμόζονται «τα ανώτερα καναδικά στάνταρντς».

Πηγή: Euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =