αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι δύο κανόνες που πρέπει να εφαρμόσεις, για να νικάς πάντα»: Εξηγεί ο YouTuber που εξαγοράστηκε από το CNN (ΒΙΝΤΕΟ)

«Οι δύο κανόνες που πρέπει να εφαρμόσεις, για να νικάς πάντα»: Εξηγεί ο YouTuber που εξαγοράστηκε από το CNN (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «μυστικό της επιτυχίας» του Casey Neistat. Έτσι θα μπορούσε να λέγεται το παραπάνω βίντεο. Πρόκειται για τον διάσημο YouTuber και παραγωγό. Με εκατομμύρια followers σήμερα. Ενώ έχει κλείσει deals με μεγάλες εταιρίες όπως η Nike και η Google. Βέβαια ξεκίνησε την πορεία του πριν περίπου 5 χρόνια. Τότε που, όπως έχει δηλώσει ο Neistat, το Youtube δεν ήταν το ίδιο. Αλλά αυτός ήταν ένας τρόπος για να βρει μεγάλο ακροατήριο.

Πριν λίγους μήνες, τα φώτα στράφηκαν πάνω του για έναν ακόμα λόγο. Εξαγοράστηκε από το CNN. Ο ίδιος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ειδησεογραφικού κολοσσού, όπως και η εφαρμογή που έχει δημιουργήσει με το όνομα Beme.

Αρχικά εξηγεί ότι σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής του, επέλεγε να εξερευνήσει «άγνωστα» μονοπάτια. Για τον ίδιο είναι σημαντικό να παίρνεις ρίσκα. Είναι αυτά που μπορούν να σε εξελίξουν.

Στη συνέχεια λέει ότι υπάρχουν δύο κανόνες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία: Να εργάζεσαι σκληρά και να είσαι γενναίος.

«Ποτέ δεν θα είσαι ο πιο όμορφος, ο πιο ψηλός, ο πιο ταλαντούχος, ο πιο πλούσιος. Πάντα θα υπάρχει ένας καλύτερος σε ότι κι αν κάνεις. Αλλά μπορείς να είσαι αυτός που εργάζεται πιο σκληρά μέσα στο δωμάτιο. Και έτσι θα νικάς πάντα», καταλήγει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − seven =