αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι Δανοί δουλεύουν τις λιγότερες ώρες στην Ευρώπη. Αλλά έχουν ένα τέλειο επαγγελματικό οικοσύστημα

Οι Δανοί δουλεύουν τις λιγότερες ώρες στην Ευρώπη. Αλλά έχουν ένα τέλειο επαγγελματικό οικοσύστημα

Πολλές φορές γίνεται συζήτηση για το πόσες ώρες δουλεύουν οι εργαζόμενοι σε κάθε χώρα. Και ενώ αρκετοί θεωρούν ότι… όσο περισσότερες ώρες, τόσο πιο αποδοτικός είναι κάποιος συνολικά, οι Δανοί έχουν αποδίξει το ακριβώς αντίθετο.

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο του World Economic Forum, οι Δανοί έχουν την μικρότερη εργάσιμη εβδομάδα στην Ευρώπη. Την ίδια στιγμή όμως, η αποδοτικότητα τους είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Οι άνθρωποι εκεί πηγαίνουν στην δουλειά τους, αλλά μέσα στην εβδομάδα έχουν χρόνο και για άλλες δραστηριότητες. Για αυτό άλλωστε η Δανία έχει χαρακτηριστεί ως η πιο χαρούμενη χώρα στον κόσμο.

Και έχει καταφέρει να χτίσει το τέλειο επαγγελματικό οικοσύστημα. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στις ώρες εργασίας. Η Δανία παρέχει επίσης ένα καλό επίδομα σε όποιον χάσει την δουλειά του. Έτσι ώστε αυτός να μπορεί με ψυχραιμία να αναζητήσει την επόμενη επαγγελματική στέγη του και να εκπαιδευτεί ακόμα περισσότερο. Φυσικά η χώρα στηρίζει και τις οικογένειες. Όλα λειτουργούν προς ώφελος των πολιτών.

Denmark has one of the best working cultures in the world

Working hours are the shortest in Europe. ? Read more: https://wef.ch/2TgIDuv

Gepostet von World Economic Forum am Mittwoch, 10. Juli 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 4 =