αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι απίθανοι τρόποι με τους οποίους ο Elon Musk έβγαζε λεφτά, πριν γίνει πλούσιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι απίθανοι τρόποι με τους οποίους ο Elon Musk έβγαζε λεφτά, πριν γίνει πλούσιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα είναι δισεκατομμυριούχος. Και ένας από τους πιο καινοτόμους επιχειρηματίες στον κόσμο. Μιλάμε για τον Elon Musk, τον ιδρυτή των Tesla, SpaceX, SolariCity και boring Company. Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήταν πάντα πλούσιος. Πριν χτίσει τις «αυτοκρατορίες» του, έπρεπε να βρει τρόπους έτσι ώστε να βγάζει χρήματα. Και όπως θα δείτε στo παρακάτω βίντεο, βρήκε μερικούς απίθανους τρόπους.

Σε ηλικία μόλις 12 ετών, δημιούργησε το δικό του βιντεοπαιχνίδι, με θέμα το διάστημα. Μόλις ο κώδικας δημοσιοποιήθηκε, εισέπραξε 500 δολάρια. Στη συνέχεια βρήκε μια άλλη δουλειά. Έπαιρνε 18 ευρώ την ώρα, για να δουλεύει σε ένα λεβητοστάσιο στον Καναδά, φορώντας ειδική στολή.

Η ιδέες συνεχίστηκαν. Αμέσως μετά προσλήφθηκε ως «πρακτικάριος» σε τράπεζα. Εκεί λάμβανε 14 ευρώ την ώρα. Βρήκε την θέση κάνοντας απλά ένα τηλεφώνημα στον CEO, τον οποίο δεν γνώριζε. Το ακόμα καλύτερο όμως ήρθε μετά. Ενώ ήταν φοιτητής, μετέτρεπε το σπίτι του σε χώρο για πάρτι. Τα Σαββατοκύριακα, ο Musk και ο συγκάτοικος του έβαζαν «είσοδο» 5 δολαρίων.

Δες όλους τους απίθανους τρόπους με τους οποίους ο Elon Musk έβγαζε χρήματα, πριν γίνει πλούσιος

How Elon Musk Made Money Before He Was Rich

8 innovative ways Elon Musk made money before he was a billionaire http://money.us/2uDrSxd

Posted by Fortune on Sonntag, 5. November 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − thirteen =