αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι αναγνώστες του Guardian ψήφισαν: Η Επίδαυρος το πρώτο μέρος που πρέπει να επισκεφτείς μετά το lockdown

Οι αναγνώστες του Guardian ψήφισαν: Η Επίδαυρος το πρώτο μέρος που πρέπει να επισκεφτείς μετά το lockdown

Οι αναγνώστες του Guardian ψήφισαν τα 10 μέρη του κόσμου που πρέπει να επισκεφτεί κάποιος μετά την άρση του lockdown. Στο Νο1 της λίστας ένα Ελληνικό μέρος: Η Επίδαυρος!

«Δέκα χρόνια πριν βρεθήκαμε στην Επίδαυρο και κάθε ένας πήγαινε στην πλατεία του θεάτρου και διάβαζε Σοφοκλή ή Ευριπίδη, από τους πιο σοφούς συγγραφείς όλων των εποχών. Ήταν 10 χρόνια ταραχώδη για την Ελλάδα, αλλά και για εμάς. Όταν όλα ηρεμήσουν, θα ήταν καλό να επισκεφθούμε ξανά (την Επίδαυρο) και να θυμηθούμε κάποιες αιώνιες σοφίες και απολαύσεις», γράφει η Mary O’Keeffe.

Ο Guardian κάλεσε τους αναγνώστες του να αποφασίσουν ποια είναι τα 10 κορυφαία μέρη του πλανήτη που αξίζει να επισκεφθούν μετά την καραντίνα που έχει επιβληθεί παγκοσμίως λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Κορυφαίο όλων, σύμφωνα με τα travel tips, είναι η Επίδαυρος. Άλλωστε, οι αναγνώστες της βρετανικής ιστοσελίδας έχουν δείξει την αδυναμία τους στη χώρα μας, καθώς στα ταξιδιωτικά τους τιπς έχουν συμπεριλάβει τη Νέα Σμύρνη στις τοπ γειτονιές, ενώ έχει ξεχωρίσει και το μεζεδοπωλείο Μπράιτον στον Βόλο.

Μέσα στην τωρινή λίστα του Guardian βρέθηκαν και άλλα μέρη, στην Δανία, την Σκωτία, την Ιταλία και άλλες χώρες. Μπορείς να δεις όλο το TOP-10 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νέα Σμύρνη μέσα στις ωραιότερες γειτονιές της Ευρώπης, σύμφωνα με τον Guardian

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 3 =