αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι άνθρωποι που θα δεις σε αυτές τις φωτογραφίες δεν υπάρχουν. Τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε ένα πάρτι… που δεν έγινε ποτέ

Οι άνθρωποι που θα δεις σε αυτές τις φωτογραφίες δεν υπάρχουν. Τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε ένα πάρτι… που δεν έγινε ποτέ

Πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης δημιούργησε φωτογραφίες ανθρώπων από ένα πάρτι, το οποίο δεν έγινε ποτέ. Συγκεκριμένα, ο προγραμματιστής Miles Zimmerman δημοσίευσε φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονταν άνθρωποι να διασκεδάζουν σε ένα πάρτι. Κι όμως, όλες οι φωτογραφίες δεν ήταν αληθινές αλλά τις δημιούργησε ο Miles χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, Midjourney.

Οι “τρομακτικά ρεαλιστικές” εικόνες συγκέντρωσαν πάνω από 29,3 εκατομμύρια προβολές στο Twitter. Ο Zimmerman έγραψε, “Το Midjourney γίνεται τρελά ισχυρό – καμία από αυτές τις φωτογραφίες δεν είναι πραγματική και κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν υπάρχει στ’ αλήθεια”.

Αν και οι φωτογραφίες έδειχναν πράγματα πολύ αληθοφανείς, αρκετοί από τους χρήστες του Twitter γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για τεχνητές δημιουργίες. Ένα από τα σημάδια που “πρόδωσε” τον Zimmerman είναι ότι οι άνθρωποι στις φωτογραφίες έχουν πολλά παραπάνω δάχτυλα και δόντια. Με την ταχύτητα που προχωρά πάντως η τεχνολογία, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι αυτά τα… μικροπροβλήματα θα διορθωθούν άμεσα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 14 =