αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα πτυχίο θα τους οδηγήσει σε μια καλοπληρωμένη δουλειά. Αυτό είναι γελοίο»

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα πτυχίο θα τους οδηγήσει σε μια καλοπληρωμένη δουλειά. Αυτό είναι γελοίο»

Μια νέα τολμηρή ανάρτηση, έκανε ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone. Αυτή τη φορά, ο γνωστός businessman ασχολήθηκε με την δημιουργία του πλούτου σε συνδυασμό με τις πανεπιστημιακές σπουδές. Μάλιστα, εντοπίζει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα.

«Σήμερα, το πρόβλημα στη δημιουργία του πλούτου, είναι ότι οι άνθρωποι λένε: Γεια, θέλω να βρω μια σπουδαία δουλειά. Άσε με να πάω στο πανεπιστήμιο και να πάρω ένα πτυχίο πρώτα, ώστε να μπορώ μετά να βρω μια καλοπληρωμένη δουλειά», λέει με έντονο ειρωνικό ύφος ο Grant Cardone. «Αυτό είναι γελοίο» συμπληρώνει.

“The problem with today’s wealth creation is that people say, “Hey I want to get a job. Let me go to college and get a degree first so I can get a ‘good paying’ job”. That's ridiculous." – GC

Posted by Grant Cardone on Freitag, 31. März 2017

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν, οι πανεπιστημιακές σπουδές δεν είναι κάτι αρνητικό, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κάνουν από μόνες τους τη διαφορά, και να εξελιχτείς σε εκατομμυριούχο.

Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =