αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι «άγνωστες» κινήσεις της Intrakat στον κλάδο των ξενοδοχείων

Οι «άγνωστες» κινήσεις της Intrakat στον κλάδο των ξενοδοχείων

Μπορεί η Intrakat να έχει χτίσει τη φήμη της αναλαμβάνοντας και υλοποιώντας έργα στους τομείς των τεχνικών κατασκευών (οικοδομικών – υποδομής), του περιβάλλοντος και των ΑΠΕ, της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιακών υποδομών και της ενέργειας, αλλά και των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των μεταλλικών κατασκευών και του φυσικού αερίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όμως μια δραστηριότητά που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να συγκεντρώνει σημαντικές προοπτικές για τον όμιλο.

Πρόκειται για τη δραστηριότητα στον κλάδο αξιοποίησης ακινήτων και του hoteling μέσω της εταιρείας Intradevelopment, η οποία εστιάζει στην ανάπτυξη οικιστικών, εμπορικών και τουριστικών ακινήτων στην Ελλάδα. Η Intradevelopment, μέλος του ομίλου Intrakat, αποτελεί μια εξειδικευμένη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων που επενδύει στην ανάπτυξη δικού της χαρτοφυλάκιου ακινήτων και παράλληλα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων στην ανάπτυξη ακινήτων.

Η εταιρεία με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Δημήτρη Θεοδωρίδη και αντιπρόεδρο τον κ. Πέτρο Σουρέτη, CEO της Intrakat, έχει υλοποιήσει οικιστικά έργα σε νησιά όπως η Μύκονος, εμπορικά projects και εμπορικά ακίνητα, όπως το συγκρότημα Blue Riviera Leventi στη Φθιώτιδα.

Πέρα όμως από αυτήν τη δραστηριότητα, το τελευταίο διάστημα ο όμιλος Intrakat έχει επεκταθεί και στο ξενοδοχειακό τομέα. Πέραν της κατά 100% θυγατρικής “ΙΝΤΡΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ”, μέσω της Inestia Hospitality (Inestia Τουριστική Α.Ε.), στην οποία η Intradevelopment, μέλος του ομίλου Ιntrakat, συμμετέχει με πλειοψηφικό ποσοστό (50%), έχει δώσει έμφαση στην αγορά των Boutique Ξενοδοχείων στην ελληνική αγορά.

Όπως σημειώνει το Capital.gr, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες στον κλάδο της φιλοξενίας, στο επίπεδο του πελάτη αλλά και του επιχειρηματία του χώρου. Οι υπηρεσίες που παρέχει η Inestia στον επιχειρηματία ξενοδόχο αναφέρονται στο σύνολο των σταδίων δημιουργίας, ανάπτυξης και λειτουργίας μίας ξενοδοχειακής μονάδας. Συμβουλευτικές υπηρεσίες χρηματοδότησης, μεσιτικές υπηρεσίες, κατασκευαστικές λύσεις, σχεδιασμός, οργάνωση, διοίκηση, marketing και έλεγχος ποιότητας καλύπτουν μεμονωμένα ή συνολικά τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε ξενοδοχειακού project. Παράλληλα, τα ξενοδοχεία της Inestia προσφέρουν στους πελάτες τους προσωποποιημένες εμπειρίες φιλοξενίας καθώς ο πελάτης έρχεται στο επίκεντρο της λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας και κάθε επιμέρους κομμάτι της προσαρμόζεται στις ανάγκες του.

Το concept αυτό υπηρετεί ο Κ. Μαργαρίτης, πρωτοπόρος στην εισαγωγή της έννοιας των Boutique Ξενοδοχείων στην Αθήνα, μέσω της ανάπτυξης του O&B Athens Boutique Hotel. H διοικητική ομάδα έχει υπό την διαχείριση της τα επιτυχημένα projects του Ο&Β Athens Boutique Hotel και του MET34 Athens Hotel στην Αθήνα.

Εδώ και λίγους μήνες, η Inestia πέτυχε να εισέλθει στην ξενοδοχειακή αγορά της Μυκόνου με την ανάπτυξη ενός νέου, 5άστερου, ξενοδοχείου μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Intra Ξενοδοχειακή. Το Branco Mykonos Hotel που βρίσκεται στον Πλατύ Γυαλό της Μυκόνου και διαθέτει 21 δωμάτια και σουίτες, θα υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες του το καλοκαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, επίκειται η ανακοίνωση μιας νέας συμφωνίας για ένα ακόμη ξενοδοχείο, επίσης στη Μύκονο, στο Καλό Λιβάδι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν προτάσεις και για άλλες μονάδες, σε εξίσου δημοφιλή νησιά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =