αρχικηΧωρίς κατηγορίαΞεκινούν καθημερινές πτήσεις Ουάσιγκτον – Αθήνα

Ξεκινούν καθημερινές πτήσεις Ουάσιγκτον – Αθήνα

Η United Airlines προσθέτει στα δρομολόγιά της για πρώτη φορά καθημερινές πτήσεις που θα συνδέουν από την 1η Ιουλίου την Ουάσιγκτον με την Αθήνα.

Η ελληνική πρωτεύουσα προστέθηκε στα δρομολόγια της εταιρείας καθώς οι ΗΠΑ συγκαταλέγονται στις χώρες εκείνες που η Ελλάδα θα δέχεται πολίτες που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές και θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου, θα διαρκέσουν έως τις 3 Οκτωβρίου τουλάχιστον και θα πραγματοποιούνται με Boeing 787-8 Dreamliner. Αναμένεται πλέον μόνο η επικύρωση των πτήσεων από την αμερικανική κυβέρνηση, προς την Αθήνα, όπως επίσης και σε άλλους αναδυόμενους προορισμούς όπως η Γκάνα (τρεις πτήσεις την εβδομάδα), σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

«Οσο οι χώρες αρχίσουν την διαδικασία ανοίγματος των συνόρων τους, oι Αμερικανοί ταξιδιώτες δείχνουν αισιόδοξοι για την ευκαιρία να κάνουν μια πολυαναμενόμενη απόδραση σε νέους διεθνείς προορισμούς», δήλωσε ο Πάτρικ Κουέιλ, αντιπρόεδρος του διεθνούς δικτύου της United.

Η United Airlines ανακοίνωσε ακόμη πτήσεις από το Νιου Τζέρσεϊ προς το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και από το Σικάγο στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, αλλά και από την Ουάσιγκτον στην Γκάνα. Σύμφωνα με την εταιρία, το ενδιαφέρον των επιβατών για τις χώρες αυτές και την Ελλάδα, έχει παρουσιάσει αύξηση 61%.

Πηγή: airnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × one =