αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκινά η 6η σεζόν του Startup Grind Athens- Κεντρικός καλεσμένος ο Σωτήρης Συρμακέζης

Ξεκινά η 6η σεζόν του Startup Grind Athens- Κεντρικός καλεσμένος ο Σωτήρης Συρμακέζης

«Πρεμιέρα» κάνει για μια ακόμα χρονιά το Startup Grind Athens. Στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 στον χώρο του be finnovative. Κεντρικός καλεσμένος θα είναι ο Σωτήρης Συρμακέζης. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τα περισσότερα e-banking συστήματα που χρησιμοποιούν έως και σήμερα εκατομμύρια Έλληνες, καθώς πέρασε από υψηλόβαθμες θέσεις-κλειδιά από την Πειραιώς, τη Eurobank και πιο πρόσφατα στην πρώτη Ελληνική digital bank, την Praxia. Σήμερα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα του- ένα ενδιαφέρον νέο project-έκπληξη.

Οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες δημιουργούν επαναστατικά επιχειρηματικά μοντέλα που συνιστούν πραγματική απειλή για τις παραδοσιακές επιχειρήσεις, ο ψηφιακός μετασχηματισμός των οποίων αποτελεί ζήτημα επιβίωσης. Ο Σωτήρης θα αναλύσει την στρατηγική πίσω από ένα πετυχημένο digital transformation πρόγραμμα και θα μας οδηγήσει στις σύγχρονες τεχνολογίες που χρειάζονται για να εφαρμοστεί στην πράξη. Θα γίνει επίσης συζήτηση για την αλλαγή στην εταιρική κουλτούρα που φέρνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός σε κάθε οργανισμό που τον εφαρμόζει μεθοδικά.

Τέλος, θα δώσει μια γεύση από το νέο FinTech Ακαδημαϊκό πρόγραμμα που κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κρατήσεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + eight =