αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκινά η ανακατασκευή του ιστορικού κτιρίου της Ελευθεροτυπίας- Τι θα γίνει εκεί

Ξεκινά η ανακατασκευή του ιστορικού κτιρίου της Ελευθεροτυπίας- Τι θα γίνει εκεί

Το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκινήσουν η Grivalia και η Dimand τις εργασίες ανακατασκευής του κτηρίου στην οδό Μίνωος στο Νέο Κόσμο, όπου βρισκόταν η έδρα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία.

Όπως αναφέρει το Capital.gr, τα σχέδια προβλέπουν την μετασκευή του κτηρίου σε υπερσύγχρονο κτήριο γραφείων, ενώ μεγάλες εταιρείες έχουν εκδηλώσει ισχυρό ενδιαφέρον για την μίσθωση χώρων σε αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η κοντινή απόσταση του ακινήτου από τους σταθμούς του μετρό Άγ. Ιωάννης και Νέος Κόσμος, όπως και τις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Συγγρού, σε συνδυασμό με την ανυπαρξία νεόδμητων κτηρίων γραφείων υψηλών προδιαγραφών, είναι οι παράγοντες στους οποίους στηρίζουν οι δύο εταιρείες την επιτυχία της επένδυσής τους.

Το κτήριο, που έχει εμβαδόν 14,4 χιλ. τετραγωνικών μέτρων, απέκτησε, τέλη Δεκεμβρίου, η εταιρεία Value Ξενοδοχειακή, θυγατρική εταιρεία της Dimand. Στη συνέχεια, η Grivalia εξαγόρασε το 49% της Value, προς 1,8 εκατ. ευρώ, με τις δύο εταιρείες να συνεργάζονται, για δεύτερη φορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =