αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ξεκινάμε σήμερα και θα στεγάσουμε δωρεάν 20.000 Αφγανούς πρόσφυγες παγκοσμίως»: Τι ανακοίνωσε ο CEO της Airbnb

«Ξεκινάμε σήμερα και θα στεγάσουμε δωρεάν 20.000 Αφγανούς πρόσφυγες παγκοσμίως»: Τι ανακοίνωσε ο CEO της Airbnb

Μία μεγάλη πρωτοβουλία ανακοίνωσε ο συνιδρυτής και CEO της Airbnb. Όπως έγραψε ο Brian Chesky στο Twitter, η Airbnb θα φιλοξενήσει δωρεάν 20.000 Αφγανούς πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο. Μέσω των καταλυμάτων που έχει στην πλατφόρμα.

Οι διαμονές θα χρηματοδοτηθούν από την Airbnb.

Σύμφωνα με το CNBC, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι έχουν εκκενώσει περίπου 48.000 ανθρώπους από το Αφγανιστάν τις τελευταίες ημέρες, ενώ χιλιάδες εξακολουθούν να προσπαθούν να διαφύγουν, φοβούμενοι αντίποινα από τους Ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την εξουσία.

“Ο εκτοπισμός και η επανεγκατάσταση Αφγανών προσφύγων στις ΗΠΑ και αλλού είναι μία από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές κρίσεις της εποχής μας”, τόνισε ο Chesky. “Έχουμε ευθύνη να αναλάβουμε δράση” και πρόσθεσε: “Ελπίζω ότι αυτό θα εμπνεύσει και άλλες επιχειρήσεις  να κάνουν το ίδιο. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο”.

Ο Chesky προέτρεψε τους οικοδεσπότες της Airbnb να επικοινωνήσουν μαζί του εάν θέλουν να φιλοξενήσουν μια οικογένεια προσφύγων και δεσμεύτηκε να τους συνδέσει με τα κατάλληλα άτομα στην εταιρεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 1 =